Magazin > VIP
5859 ogledov

Znana Slovenka o svoji težki bolezni: Kljub podpori sem se počutila samo

nina wabra jarič Instagram
Nekdanja novinarka in radijska voditeljica Nina Wabra Jakič je izjemna ženska, ki se pogumno spopada z izzivi življenja.

Nina Wabra Jakič je pred leti doživela hudo prometno nesrečo, ki jo je prikovala na invalidski voziček. Pozneje je zbolela za rakom na dojkah, a bolezen premagala. A njenega boja s to boleznijo še ni konec. Rak se je namreč vrnil.
 
Nina je sedaj objavila zapis, v katerem je razkrila, kaj je doživljala v najbolj temnih trenutkih, in s katerim ljudem poskuša vliti upanje. “Toliko stvari se mi je v zadnjih tednih pletlo po glavi. Mislim, da je bil to najtežji čas v zadnjih letih. Brez podpore družine in prijateljev ne bi zmogla, za kar se jim ne morem zadostno zahvaliti. Tudi v mojih najbolj tečnih trenutkih so bili ob meni,” je zapisala Nina in dodala, da se je kljub podpori velikokrat počutila samo. “Na koncu dneva z boleznijo, slabimi občutki, mislimi in šibkostjo res ostaneš sam. Dovolj mi je bilo vsega. Prvič v življenju sem si zaželela, da bi me nekdo prijel za roko in me potegnil iz tega sra***.”
 
Sedaj se Nina počuti bolje in bolj optimistično. Čaka jo še ena kemoterapija. “Kar poskušam povedati, je to, da bo tudi po najhujšem viharju spet posijalo sonce ali pa bo zrasel las. Opomnik zame in zate: ne izgubi upanja.”
 
Nini želimo hitro okrevanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There were soooo much stuff going on in my head over the past few weeks. I think it was the stinkiest time in years. I couldn't do it without all the support from my family and friends, which I can not thank enough. Even when I was my crankiest version of myself they were there. Little lost from times to times. Of course, we all were. The worst part for me was that despite of all the support I felt so alone most of times. Well at the end of the day you actually are alone with the disease and crappy feelings, thoughts and weakness and I was soooo fed up with everything. For the first time in my life I wanted someone to just take my hand and pull me out of this shit. Me, the girl who wants to have total control over my life and wants to navigate it myself. Weeks later I feel much, much better, I feel that I've got this again! And there is not so much shitty stuff going on in my head, but as you can see there is quite much awesomeness going on on my head 😄 Only one more chemo to go plus my hair already started to grow back!!!! Wheeee 😀 What I am trying to say is that even after the worst storms the sun will shine again or a hair will start to grow 🤪 Reminder to me and you: keep faith ♥️ #faith #breastcancer #chemotherapy #hair #wheelchairlife #wheelchairmom

A post shared by Nina Wabra Jakič (@_wanani) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.