Magazin > VIP
25294 ogledov

Znana Slovenka po sinovem rojstnem dnevu slabe volje

bojana ksela Facebook
To se jim je zgodilo v Poreču!

bojana ksela | Avtor: Facebook Facebook
Vplivnica Bojana Ksela Rose, znana kot Mrs.B.Rose, je v apartmajskem naselju v Poreču skupaj s sinčkom Makom, praznovala rojstni dan. Deček, ki se je rodil na mamin 40. rojstni dan, je upihnil prvo svečko in lepo prelomnico so proslavili na čudoviti lokaciji v krogu najbližjih.

Po veselem rajanju pa je nastopila slaba volja. Nekdo je Maku ukradel darilo - šotor.

"Mak je ta šotor iz Malih zakladov dobil za rojstni dan. Ko otroku ukradejo darilo, ostaneš brez besed. Če bi bila to neka mala reč, OK ... Nekdo v travi našel avtomobilček in ga odnese. Ok, razumem. Šotor pa ni taka mala stvar. Če bi ga jaz videla sredi travnika in bi ocenila, da ga je nekdo pozabil, bi šla na recepcijo in jih obvestila," je za Žurnal24 povedala Bojana in dodala, da je bil šotor ukraden sredi belega dne. "Pospravljali smo, vmes pa smo skočili na kosilo. Ko smo se vrnili po ostale stvari, ga ni bilo več."

Čeprav je Bojana razočarana, pa ne goji zamer. "Upam, da jim bo služil in bo imel otrok z njim veliko veselja, ni pa prav, kar so naredili njegovi starši in ni prav, da si otroku tak vzgled. Če bi mi kdo rekel, da si ga želi in si ga ne more kupiti, bi mu ga podarila. Iz srca. Tudi sicer sem veliko daril razdelila, ker jih je bilo preveč. Rada delim z ljudmi," je še dodala.

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 16:19 25.junij 2022.

    Bojana zdrži, mi smo s tabo. hahaha