Magazin > VIP
55071 ogledov

Znana Slovenka po štirinajstih letih izgubila delo

Miša Margan Osebni arhiv
Tako se spopada z novimi izzivi.

Mišo Margan je širna Slovenija spoznala leta 2005, ko je ljubezen iskala v resničnostnem šovu Sanjska ženska. Sanjska Miša, ki je svojemu priimku s poroko dodala še moževega, Kocbek, je svojo slavo zelo dobro unovčila, tudi zato, ker je izredno delavna in si priložnosti ustvari kar sama. Je uspešna podjetnica, ki se že leta ukvarja z organizacijo dogodkov, ima svojo manekensko šolo, pomaga pri uspešnem moževem poslu (Oljarna Kocbek), vseskozi pa je kot novinarka sodelovala tudi pri ustvarjanju revij Story in Nova in to kar dolgih štirinajst let. 

Miša se od te vloge poslavlja, ne pa tudi od pisanja, saj je pred kratkim izdala svoj prvi roman Mesto prevar. "Pravijo da je vsako slovo težko! Ampak potrebno je razpreti jadra in zapluti z novim vetrom. Po 14-ih letih se poslavljam iz teh zgodb in začenjam z novimi! Prvo zgodbo lahko preberete že v moji krminalnki Mesto prevar," je zapisala na Facebooku. Številni prijatelji so ji za nov podvig čestitali, prepričani pa so, da se bo zelo dobro znašla tudi po izgubi dolgoletnega dela. 

"Nič ni večno,vse se zgodi z razlogom! Super ženska kot si ti se bo vedno znašla,v vsaki situaciji in vem,da boš iz vsega potegnila le najboljše. S pravimi ljudmi je vse lažje,vedno bom s tabo," ji je napisala najboljša prijateljica in poslovna partnerka Tadeja Ternar, sicer miss Slovenije 2007. Optimistična pa je tudi Miša, ki ima že kup novih izzivov. "Vsako slovo je težko, amapk tudi to prinaša v življenju nove izzive. S tem ko sem zaključila eno delo, so se že pojavile druge priložnosti! Ena od teh je bila zagotovo ta, da sem napisala kriminalko in da ostajam v pisanju. Kmalu pa bom razkrila, kje se bodo znova objavljale moje zgodbe in vesela sem, da sem dobila povabilo za ustvarajnje novih. Torej zaplula sem z novo ekipo in z novim vetrom," je povedala za Žurnal24. 

miša margan | Avtor: Aleš Kocbek Aleš Kocbek

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • fiston 17:00 22.avgust 2019.

    Ana, je tudi izgubila oni H na sredini... :) "Je uspešna podjetnica, ki se že leta ukvarja z organizacijo dogodkov, ima svojo manekensko šolo, pomaga pri uspešnem moževem poslu (Oljarna Kocbek), vseskozi pa je kot novinarka sodelovala tudi pri ustvarjanju ...prikaži več revij Story in Nova in to kar dolgih štirinajst let." No pri vsem tem, na toliko koncih je težko izgubiti delo, če je to res. Verjetno je izgubila delo samo pri revijah, ker ne zna pisati, zato bo svojo knjigo napisala. :)

  • Laznivi 22:49 24.junij 2019.

    Se ena znana slovenka za katero 99% janezov se ni slisalo...

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 14:01 24.junij 2019.

    Se spomnim te oddaje ja ... eden prvih resničnostnih šovov pri nas ... in verjamem, da se je znašla ... sam kot oseba je pa ena navadna rit !