Magazin > VIP
11844 ogledov

Video klic: Znana Slovenka videla človeka z belo masko čez glavo

Azra Širovnik Ana Fetih
Na Facebooku jo je prestrašil neznanec.

Pisateljico in publicistko Azro Širovnik, avtorico knjižne uspešnice Za ovinkom zakona, ki je pred kratkim doživela ponatis, je kot novinko na družabnih omrežjih prestrašil grozljiv dogodek, ki ga je za revijo Lady opisala v svoji kolumni. 

Razkrila je, da sprva na svojem Facebook profilu ni imela nobenih fotografij, vse pa se je začelo, ko je objavila profilno fotografijo. "Javil se je neki fant. Vsaj predstavil se je kot mlajši moški. Z imenom in priimkom. Brez profilne slike. Od začetka je bilo dopisovanje vljudno. Kdorkoli mi je kaj vljudnega napisal, sem mu tudi vljudno odgovorila. Potem pa se je hotel pogovarjati z menoj. Rekla sem, da si s FB-prijatelji navadno pišemo. Pa je kljub temu poklical po Messengerju instinktivno sem odprla linijo in zagledala sliko. Le goli leseni stol, na njem človeško bitje z belo masko čez obraz in glavo, le oči so gledale ven. Srhljivo," je neprijeten dogodek razkrila Azra.

Azra Širovnik Magazin Kateri Slovenki leta ne pridejo do živega?

Širovnikovo je prizor spomnil na grozljiv film, ki si ga je ogledala pred dvajsetimi leti, zato je bila v šoku, ko je podobno sceno in grozljiv glas zagledala na svojem mobilniku.  "Spomnila sem se nekega filma, ki sem ga gledala pred približno 20 leti: na fakulteti za psihologijo, v Madridu, je neki profesor psihologije nekaj študentom naročil, da so mu vsake toliko časa pripeljali študentko, ki so jo s prevaro, z zvijačami zvabili v kletni prostor. Tam so jo zvezali, ji nadeli podobno masko čez obraz in jo mučili do smrti. Ves postopek so snemali. Ko je tako izginilo nekaj deklet, je policija skupaj s starši odkrila, kaj se v resnici dogaja in kje. Nekako v tem času sta tudi moji hčerki študirali v Madridu in ves čas njunega študija, ko sta bili zdoma, nikoli nisem prespala cele noči ‒ vedno sem gledala po dva do tri filme, da bi noč bila krajša in da sem ju lahko zjutraj poklicala. Zaradi tega filma mi je zaledenela kri v žilah in tresla sem se vse do jutra. Še dolgo me je preganjal," je še zapisala. 

Azra Širovnik | Avtor: Ana Fetih Ana Fetih

 

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 15:50 30.januar 2019.

    Pa ne da bo tudi ona kandidirala za evroposlanko ? Ker vse kaže na to, prvo neka zgodbica da se potipa teren, če je odziv primerenm, pa samo boom ven z novico.