Magazin > VIP
10244 ogledov

Znana Slovenka razkrila, kje se je nazadnje v javnosti predajala strastem

lepa afna Youtube
Lepa afna odgovorila na vsa vprašanja.

David Amaro je v svoji oddaji Quicky gostil našo uspešno vplivnico Leo Filipovič, bolj znano pod vzdevkom Lepa afna, ki ji na Instagramu sledi več kot 110 tisoč oseb.

Leo je spraševal zelo osebne stvari, med drugim ga je zanimalo, ali je že kdaj seksala na javnem mestu. "Tebe pa zelo zanima moje spolno življenje. Če začnem zdaj jaz naštevati, kje vse sem že ... Nazadnje je bilo na Kreti," je povedala Lea, ki je tudi priznala, da fantu Anžetu, ki je profesionalni igralec golfa, pošilja svoje gole fotografije. "Glede na to, da je moj fant profesionalni športnik in sva veliko narazen, je to ena od najinih komunikacij, da ohranjava stvari vroče," je dejala in dodala: "Kar on zahteva, jaz pošljem."

Beseda je nanesla tudi na hlinjene orgazma. "Sem, na začetku, zdaj pa že zelo dolgo ne. Zdi se mi, da smo dekleta na začetku tako sprogramirana, da želimo njemu pokazati, da je car," je povedala in razložila, da je pozneje ugotovila, da ni nič narobe, če moškega še kaj nauči.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.