Magazin > VIP
22231 ogledov

Znana Slovenka takoj po porodu ostala sama

Špela Kleinlercher Žiga Pavlin Facebook Špela in Žiga Pavlin.
Soprog je odšel na Slovaško, ona pa je s sinom ostala v Sloveniji …

Življenje vrhunskih športnikov ni lahko, pogosto pa so za marsikaj prikrajšane tudi njihove soproge in otroci. Tako je tudi v primeru Žige Pavlina, ki ima doma petmesečnega sinka in ženo Špelo, nekoč članico zasedbe Atomik Harmonik. Žiga je le štirinajst dni po rojstvu sina namreč odšel na Slovaško, kjer profesionalno igra hokej. "Skoraj celo nosečnost smo bili skupaj na Češkem, nato smo se vrnili nazaj v Slovenijo, a je Žiga 14 dni po rojstvu sina odšel na Slovaško. Tri mesece smo bili tako ločeni, nato pa je udaril koronavirus, ki nam je prišel kar malce prav, da smo bili lahko spet skupaj. Trenutno se še nič ne ve, kako bo v prihodnje, a midva z Matiasom bova skoraj zagotovo še naprej ostala v Sloveniji,“ nam je zaupala Špelca.

Kljub temu da je soproga takrat videla le enkrat na mesec, pa ji je ob strani stala tako njena kot soprogova družina. "Živim v isti hiši kot moji starši, pa tudi Žigovi so mi bili na voljo, tako da smo se nekako navadili. Ni lahko, a to je njegova služba. Trenutno uživamo v družinskem življenju in tem, da smo veliko skupaj, predvsem na svežem zraku," je še zaupala mlada mamica. 

Špela in Žiga pa sta se kar nekaj časa trudila, da bi si ustvarila družino, kot nam je po zanositvi priznala nekdanja pevka: "Sedaj lahko povem, ko se je po toliko letih končno posrečilo, da sva zelo dolgo poskušala zanositi." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midva❤️

A post shared by Spela Pavlin (@spelapavlin237) on

 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:49 29.maj 2020.

    Uboga reva ... Smili se mi. Od moje sosede mož je 1 teden pred sosedinim porodom prišel domov z misije nekje na bližnjem vzhodu, 14 dni po njenem porodu s carskim rezom pa je že moral nazaj. In ne, nimata ...prikaži več staršev, ki bi jima pomagali, saj živijo 70 in več km stran. Gospa je vse popedenala sama. Sebe, 2-letnega otroka, novorojenčka, hišo, okolico smo izmenično vzdrževali sosedje (košnja, vrt). Sosed se je vrnil, ko je imel otrok skoraj 3 mesece.