Magazin > VIP
11037 ogledov

Znana Slovenka: Tega enostavno ne razumem, to je del bontona

Katarina Hrestak Facebook
Znano Slovenko je razburil obiska zdravstvene ustanove.

Katarina Hrestak, ki se je ljubitelji resničnostnih šovov spomnijo kot nesojene sanjske ženske, ki je šov zapustila, ker se je vmes zaljubila, nadomestila pa jo je Nina Osenar, se razburja nad zdravstvenimi delavci.

Na Zavodu RS za transfuzijsko medicino je čakala na izvid in opazovala tamkajšnje zaposlene. Pravi, da se je mimo nje sprehodilo najmanj 30 različnih zdravstvenih delavcev mrkega obraza. "Vsi te pogledajo, celo odmerijo od nog do glave ... Nihče ne reče dober dan kot zombiji brez nasmehov ... Niti na svidenje, obupno res, in to naj bi bila zdravstvena ustanova, res žalostno,“ je na Facebooku napisala temnolaska ter dodala, da se ji smilijo bolniki, ki imajo okoli sebe takšno zdravstveno osebje. 

"Le varnostnik na vratih je bil izjemno prijazen. Delam v zobozdravstvu že več kot 10 let in nikoli nisem v službi brez nasmeha, niti en dan, in vse ljudi, tudi tiste, ki čakajo na ostale zdravnike, vedno pozdravim in jim dam nasmeh. Jaz tega enostavno ne razumem, to je del bontona oziroma kulture.“

Z znano Slovenko, ki bo letos zibala, se nekateri strinjajo, drugi ne. "Jaz od zdravstvenega osebja pričakujem strokovnost in korektnost, smejanja pa niti ne,“ ji je odgovoril Facebook prijatelj, nekdo drug pa je pripomnil, da je v javnih zavodih večja gneča kot v zasebnih ambulantah in da so zaposleni v zdravstvu tudi kdaj preobremenjeni. 

Komentarjev 4
  • Mihakingjr 10:46 23.april 2020.

    Ja to si vi mislite ampak katarina je najboljsa in najprijaznejsa teta ever!!!!!! Vi pa ste p****

  • Majazmaja 14:36 07.januar 2020.

    Kaj je s to p*? Znana Slovenka? Od kdaj in za koga, razen za C.R.? Naj gre delat (ne sponzorušit) in ne bo več 'poučevala' bontona ...

  • Snežinko 13:04 07.januar 2020.

    Torej ona pričakuje, da bodo zdravniki, sestre itd... vsakega sproti pozdravljali? Torej, ko gredo po hodniku: dober dan, dober dan, dober dan, dober dan, dober dan, dober dan, dober dan... ? A je čisto zmešana?