Magazin > VIP
52447 ogledov

Znana Slovenka tri tedne v bolnišnici: “Ves čas me boli”

špela hojnik Osebni arhiv
Naša resničnostna zvezdnica vpletena v hudo prometno nesrečo.

Špela Hojnik, nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek in uspešna udeleženka številnih lepotnih tekmovanj, na izboru Miss Freedom of the World je zasedla peto mesto, osvojila pa je tudi lento miss osebnosti, na mednarodnem tekmovanju za Miss športa pa je bila razglašena za prvo spremljevalko, je novembra doživela hudo prometno nesrečo. 

S fantom je bila na motorju na poti v Logarsko dolino, ko jima je na regionalni cesti v bližini Celja prednost odvzela voznica avtomobila in trčila vanju. Špela je utrpela večkratni zlom medenice, zaradi česar je v bolnišnici preživela 3 tedne. “Zelo naporno je. Hodim na fizioterapije, sedaj sem imela prvo, čakata me še najmanj dve, potem pa sledi rehabilitacija v zdravilišču, ki je specializirano za poškodbe medenice. Bolečine so ves čas prisotne. Težko je, še zlasti za mlado osebo, ki ni vajena biti pri miru. Po nesreči nisem mogla sama na stranišče, nisem bila zmožna sama vstati. 18 dni nisem spala. Osredotočena sem bila le na nesrečo. Dogodek še vedno predelujem,” je za  Žurnal24 povedala Špela in dodala, da je njen fant vozil pod omejitvami in da sta oba nosila zaščitno opremo. “Reševalec je rekel, da lahko proslaviva drugi rojstni dan. Še zlasti jaz, imela sem veliko srečo, da nisem utrpela notranjih krvavitev.”

špela hojnik | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Voznice njuno stanje ni zanimalo

“Nobene operacije nisem imela. Rekli so, da sem premlada in da lahko le upamo, da se bo medenica zacelila sama. Ni še dobro, ves čas me boli,” nam je še zaupala 29-letnica, ki si je morala po nesreči pomoč poiskati tudi pri psihologu. Špelo namreč boli tudi obnašanje, ki ga je voznica pokazala po nesreči. “Voznice ni nič zanimalo. Midva sva ležala na tleh, ona pa naju ni vprašala, kako sva in kaj se z nama dogaja. Niti takrat niti sedaj je to ni zanimalo. Zaradi tega mi je bilo hudo. S pomočjo strokovnjakov poskušam te stvari predelati, saj težko sprejmem, da se ti zaradi nekoga drugega zgodi kaj takšnega. Razmišljaš tudi o tem, da bi se lahko končalo še huje. Teh misli sem se na srečo otresla.”

Komentarjev 5
  • ECKING 16:28 14.marec 2019.

    spet ena izmed Zurnalovih zvezdnic ,ki jo poznajo samo na zurnal24.si ostala slovenija pa slisala ni zanjo!!!! ANA H. FETIH a si se preimenovala hahahaha

  • milan63 11:11 14.marec 2019.

    jas ti želim samo da se pozdraviš od svoje bolezni lep pozdrav in le po okrevaj

  • YaKo 09:42 14.marec 2019.

    Nikol slišal zanjo, pa bi bilo bolje, da pri tem tudi ostalo. Punca naj čimprej okreva. Mediji bi pa lahko imeli standarde o tem kdo je znan, vip ...