Magazin > VIP
176 ogledov

Znana Slovenka v bikiniju iz letala

Alma Pijuković Facebook
Nekateri se za skok s padalom odenejo v zaščitni kombinezon, a ne nekdanja tekmovalka Big Brotherja, seksi Alma Pijuković.

Alma je skočila z letala in dokaz objavila na Facebooku. Mladenki čestitamo za pogum, pa ne le zato, ker je sprejela ta izziv, ampak tudi zato, ker si je upala v globino skočiti v bikinkah. Alma nam je razložila, da je ta fotografija stara skoraj dve leti, nastala pa je med tekmovanjem za Miss bikini. Nad skokom je bila navdušena. "Tekmovalkam so ponudili možnost, da lahko skočimo iz letala. Ker sem adrenalinski tip človeka, sem izziv sprejela. Takšne stvari so mi všeč,“ je za Žurnal24 povedala mladenka in razrila tudi, ali je bil nedrček kos izzivu: "Kopalke so zdržale.".

Iz letala je v enaki zračni opravi leta 2012 skočila tudi nekdanja Barovka Suzana Zekovič, ki je lastnica licence Miss bikini.

 
Komentarjev 7
  • YACKO 17:37 19.februar 2017.

    Nauči se brati in potem komentiraj.....bilo je pred dvemi (2) leti....

  • romy 10:10 18.februar 2017.

    Še bolje bi bilo brez moderčka...znana??? verjetno ne bo nikdar...Punca,ko boš doživela nekaj zaporednih orgazmov boš imela najači filing,prisežem.....

  • francl12 16:43 17.februar 2017.

    Ker nima možganov ne ve, da ni znana - jaz jo ne poznam - zato ni znana!!!! Prav tako se mi postavlja vprašanje če je sploh slovenka - verjetno da ni!!!!!Je pa dejstvo, da je brez možganov!!!!