Magazin > VIP
3786 ogledov

Znana Slovenka žalostna: To je bila višja sila

kaly kolonič
Kaly Kolonič se ni mogla udeležiti razstave svojega dela.

Lastnica PR agencije Ekskluzivno, voditeljica in certificirana umetnostna "life coach" terapevtka, Kaly Kolonič, se že nekaj časa ukvarja s slikanjem energijskih slik, ki v tujini dosegajo visoko ceno. Kot nam je lani povedala Kolonič, njeni originali stanejo med 3.500 in 10.500 evrov.

Eno od njenih slik, ki jo je izbrala s pomočjo sledilcev na družbenih omrežjih, so si sedaj lahko ogledali tudi na razstavi v Londonu, kjer se je slavnostno odprla podružnica Institute AAMI London. Na razstavo so povabili 20 mednarodnih umetnikov in vsak je lahko pokazal eno sliko. "Tovrstno vabilo je za umetnika velika čast in hkrati potrditev v umetniškem svetu,” je povabilo na razstavo v Londonu komentirala Kolonič in dodala, da razstava tokrat ni bila prodajnega tipa, ampak bolj spoznavnega, saj so bili vsi sodelujoči umetniki predstavljeni najbolj vplivnim poznavalcem umetnosti v Združenem kraljestvu. 

Kaly pa na žalost ni bilo tam, saj je zbolela. "Zelo sem bila žalostna. Res sem se veselila Londona, ker se tam počutim kot doma! Poleg tega, da sem bila razstavljavka so me AAMI povabili še, da bi vodila slavnostno otvoritev v Londonu, saj so bili navdušeni nad mojim vodenjem Art Expa. Imela sem že letalsko karto, rezerviran hotel in celo večerno obleko za vodenje,  nato pa sem zadnji trenutek zbolela in ostala brez glasu. Ampak londonska prireditev je bila vseeno nadvse uspešna, razstava je naletela na izjemne odzive, mojo voditeljsko vlogo pa je uspešno izpeljala Daša Podržaj, ki je del Instituta AAMI."

Kalyjine slike pa so sicer na ogled tudi v Pragi. Razstavo si je mogoče ogledati do februarja.

 “Vesela sem, da so moja umetniško energijska dela prepoznana tako doma kot v tujini, kar mi daje zagon in energijo za ustvarjanje, hkrati pa navdih za rast in nove ideje. Po razstavah v Pragi in Londonu se že pripravljam na novo razstavo v tujini, ki se začne marca, moje slike pa bodo razstavljene kar dve leti,” nam je zaupala Kaly Kolonič, ki bo lokacijo razstave obelodanila že čez nekaj dni.

Že poznate novi YouTube kanal Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.