Magazin > VIP
29 ogledov

Znane podrobnosti o Katinem porodu

William in Kate z dojenčkom Žurnal24 main
Da je porod vojvodinje Kate potekal brez težav, je skrbelo sedem ljudi.

Kambriška vojvodinja Kate je svojega sina rodila popolno – rodila je po naravni poti, med porodom pa ni dobila nobenih protibolečinskih zdravil, poroča The Daily Mail. Porod je trajal 11 ur, ves čas so ji pomagale štiri babice in trije zdravniki, med njimi nekdanji kraljičin ginekolog Marcus Setchell. Ta je malce počakal s svojo upokojitvijo, da bi lahko nadziral rojstvo bodočega kralja.


Čeprav je porod trajal 11 ur, se je Kate odločila, da ne bo vzela protibolečinskih zdravil. Njeno vzorno in mirno vedenje, ko je sina prvič vzela v roke, ter nežna podpora njenega moža, princa Williama, sta resnično ganila sedem članov zdravniškega osebja. Natančen potek dogodkov v porodni sobi pa bo za zdaj ostal skrivnost, saj so vsi prisotni zavrnili intervjuje.

So pa spregovorili člani družine zdravnika Sunita Godambeja, ki je bil zadolžen za preverjanje zdravja novorojenčka. Navdušeni so pripovedovali, da so ponosni nanj, da je pomagal na svet bodočemu kralju.

"Sunit Godambe je odličen, vendar zadnji človek na svetu, ki bi se rad pojavil na televiziji. Takšen pač je. Znan je po tem, da odlično zdravi bolne otroke," pa je povedal vir iz bolnišnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.