Magazin > VIP
28 ogledov

Znane podrobnosti smrti Camillinega brata

Mark Shand EPA
Znane podrobnosti smrti brata Camille Parker Bowles, Marka Shanda.

Sinoči je javnost pretresla novica, da je umrl Mark Shand, brat Camille Parker Bowles. Policija je sedaj sporočila, kaj se je zgodilo. Shand je umrl, medtem ko je skušal priti v newyorški hotel skozi vrtljiva vrata. Padel je vznak in z glavo udaril ob pločnik, so po poročanju Sky Newsa sporočili iz policije.

62-letnega okoljevarstvenika so s hudimi poškodbami glave nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so ga kasneje razglasili za mrtvega.

"Vojvodinja, velški princ in vsi člani njene družine so povsem skrušeni zaradi nenadne in tragične izgube," je že sinoči sporočil predstavnik britanskega kraljevega dvora.

Svoje sožalje sta izrazila tudi princ Willliam in Kate, ki sta na turneji po Novi Zelandiji in Avstraliji. "Vojvoda in vojvodinja kambriška sta užaloščena ob tragični smrti Marka Shanda. Njune misli so z cornwallsko vojvodinjo in njeno družino," sta sporočila.

Shand je vodil dobrodelno organizacijo, ki se bori za ohranitev ogroženih azijskih slonov. Napisal je številne knjige in se pojavil v več dokumentarnih filmih.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:15 25.april 2014.

    Madona , solze lijejo v potokih , bi človek skoraj pomislil !