Magazin > VIP
10925 ogledov

Znane Slovenke dolgo ni bilo na spregled, takšna je danes

Nevenka Nena Mušič Facebook
Nekdanja miss fitnesa še vedno postavna!

Se še spomnite privlačne Nene Muršič, nekdanje miss fitnesa, ki je nastopila v resničnostnem šovu Big Brother slavnih? Danes živi svoje sanjsko življenje, kot gre razbrati iz njenih objav na družbenih omrežij, kjer si je nadela ime Nina Anelli. Po kalvariji z bivšim je danes ljubljena in srečna. S partnerjem sta nedavno počitnikovanje na karibski Arubi, iz kjer je Nena objavila dih jemajoce fotografije, med drugim je plavala s flamingi. Pokazala pa je tudi svoje še vedno izklesano telo, ki je še bolj vitko in mišičasto kot je bili pred leti, kar dokazuje, da ostaja zvesta športu.

Po hudi krizi, ko je izvedela, da jo je bivši prevaral, je danes poplačana za svojo pozitivnost, ki ji je prinesla same dobre stvari. Pred leti ji je prerokovalka napovedala, da bo ponjo prišel poslovnež iz tujine in to se je tudi zgodilo. Danes je srečna z Andrejem Gabrijelom, ki je uspešen tudi v tujini. Očitno pa ni le Andrej osrečil nje, temveč tudi ona njega, kot je zapisala leta 2019: "Srečna sem, da obstajaš. Ko sem te prvič videla, sem upala, da boš postal del mojega življenja. Bil si potrt in vedela sem, da ti nekaj manjka. Manjkala sem ti jaz."

Pri nas je Gabrijel najbolj poznan kot ustanovitelj in lastnik inovativnega mednarodno uveljavljenega podjetja Gabrijel Aluminium. Je velik ljubitelj košarke, ki veliko vlaga v ta šport. Leta 2016 je njegovo drugo podjetje Grosbasket na Rudniku v Ljubljani odpirlo prvo specializirano trgovino s košarkarsko opremo. "S prevzemom pokroviteljstva nad nacionalnim programom Sportikus za košarko bo družba Grosbasket v prihodnje sklepala partnerstva s klubi in društvi, ki mladostnikom vcepljajo 'fair play' in etičen odnos do športa," so leta 2016 o njem poročele Finance.

Komentarjev 6
  • Pierre 12:31 04.februar 2024.

    Ne nismo je prepoznali, je preveč predelana!!!!

  • Zvono 20:53 01.februar 2024.

    Plastik fantastik, napumpane čobe, silikoni, stopala najbrž št. 44. Kaj naj bi bilo vredno, da se o njej piše?

  • tlacan 09:04 30.januar 2024.

    Po mojem okusu ima na sliki s ptičem hudo konkurenco. Meni osebno je ptič lepši.