Magazin > VIP
78 ogledov

Znane Slovenke po novem rjavolaske

Brigita Šuler
1/4
Osebni arhiv
Vse več znanih Slovenk se v zadnjem času odloča za spremembo barve las. Svetlim lasem so pomahale v slovo in postale rjavolaske. So vam bolj všeč kot prej?

Čeprav blondinke veljajo za tiste najbolj zapeljive in koketne, domače estradnice dokazujejo, da so z novo, temnejšo barvo las še bolj vroče kot prej. Manci Špik in Maši Medik sta se pred kratkim pridružili še vedeževalka Karin in pevka Brigita Šuler.

"Po desetih letih barvanja na svetlo sem si preprosto zaželela konkretno spremembo, saj sem kar nekaj let hrepenela po tem, da bi spet postala rjavolaska. Zdaj se s to barvo las odlično počutim, saj je skoraj identična moji naravni, in mi ni niti malo žal. Zato se me kar navadite, ker bom še kar nekaj časa rjavolaska (smeh)," nam je o novi pričeski zaupala Brigita, kot rjavolaska pa se odlično počuti tudi vedeževalka Karin:

"Sprememba barve je bila v načrtu že pred poletjem 2011, vendar sem vseeno potrebovala nekaj časa, da je bil pogum dovolj velik in izziv ravno tako … Ker popolnoma zaupam moji frizerki Bojani, je bila preobrazba pravzaprav užitek. Življenje je prekratko, da ne bi kdaj zamenjali tudi barve las in se potem še maksimalno počutili v novi podobi (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.