Magazin > VIP
2470 ogledov

Znanemu Slovencu korona uničila romantični načrt

bilo je nekoč Saša Despot
Paru čestitamo!

Se še spomnite simpatičnega Nikija Pagona, zmagovalca šova Bilo je nekoč, ki so ga leta 2016 vrteli na Planet TV? Po šovu se je veliko pisalo o izplačilu denarne nagrade, na katero je moral Niki čakati, saj je bil v tistem času za Planet TV vložen predlog za prisilno poravnavo. 

"Denar sem dobil približno šest mesecev po zmagi in si z njim v Idriji kupil stanovanje," je sedaj razkril za Žurnal24. Niki danes dela v gradbeništvu. Koronavirus gradenj hiš ni prizadel, nam je še zaupal in dodal, da je dela več kot dovolj.

Zaroka v Trogirju

Njegova družbena omrežja pa razkrivajo še druge vesele novice. Niki se je konec julija v Trogirju zaročil. "Sva malo čudna. Življenje je malo čudno. Ko najdemo nekoga, čigar „čudaštvo“ je kompatibilno z našim, se s to osebo združimo v obojestransko zadovoljivo čudaštvo, ki ga imenujemo ljubezen – prava ljubezen,“ je zapisal ob posnetku svoje izbranke, ki razkazuje prelep prstan. 

Srečnici je ime Tadeja, skupaj pa sta malo več kot eno leto. "Začutil sem, da je to to. Priprave na zaroko so bile sicer popolnoma drugačne. Letos sva nameravala na Zanzibar, ampak je bil let zaradi koronavirusa odpovedan. Tako da je bilo treba načrte prilagoditi,“ je za naš medij še povedal Niki, ki namerava pred oltar stopiti prihodnje leto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niki Pagon (@nikipagon) on


Paru želimo vse najlepše!

Ne zamudi novega videa na kanalu Joongla!

 

Komentarjev 2
  • borut88 08:07 13.oktober 2020.

    Zopet eden izmed 99,9% "ZNANIH" slovencev

  • Avatar pantani
    pantani 07:38 13.oktober 2020.

    Kdo je spet to?!!! A bi že nehal nabijat z znanimi Slovenci, ki to niso!!!