Magazin > VIP
32 ogledov

Znani igralec posilil dve ženski

Robert Aaron Stephens IMDb
Hollywoodski igralec Robert Aaron Stephens, ki je med drugim nastopil tudi v priljubljeni seriji Zakon in red, je obtožen posilstva vsaj dveh žensk, policija pa išče še več žrtev.

Ameriška spletna stran RadarOnline.com poroča, da so Roberta aretirali že pred enim letom, zdaj pa so se spet lotili preiskave. Triintridesetletni igralec je poleg posilstva dveh žensk obtožen še sodomije in prisilnega oralnega seksa. Losangeleška policija pravi, da so se zločini dogajali med majem 2009 in oktobrom 2010, zato menijo, da žrtvi nista samo dve, temveč jih je še veliko več. Zato pozivajo vse, ki vedo karkoli v zvezi z njegovimi zločini, naj se javijo na najbližjo policijsko postajo.

"Po naših informacijah je Stephens vse svoje žrtve napadel na svojem domu, po tem ko jih je peljal na različne družabne dogodke v Hollywoodu," so povedali na losangeleški policijski postaji. "Vsako žrtev je najprej omamil, nato pa jo zlorabil," so še sporočili in dodali, da se bodo prva zaslišanja začela že ta teden.

Poleg številnih nastopov v različnih TV-serijah je Stephens zaigral tudi v filmu Born & Raised, ki bo na velika platna prišel letos, ter v filmu The Disappearance of Jenna Matheson, ki govori o ženski, ki jo na zabavi posilijo, nato pa izgine. Očitno mu je bil film pisan na kožo.

Komentarjev 1
  • tralala 12:44 08.februar 2012.

    hahaha, očitno mu je bil film pisan na kožo... :)