Magazin > VIP
188 ogledov

Znani kandidati za mistra Slovenije

David Popovič
1/23
Arhiv organizatorja
Izbor za letošnjega mistra Slovenije je že v polnem teku in znanih je 21 finalistov, ki se bodo potegovali za laskavi naziv. Kdo izmed njih bo po vašem mnenju osvojil lepotno lento?

Strokovna komisija v sestavi gostiteljice Katarine Venturini, mistra Slovenije 2010 za mistra international Marka Janka, mistra Slovenije 2011 za mistra universe Miha Dragoša, best body mistra universe in 4. spremljevalca mistra universe Bojana Ilijaniča ter predstavnice organizacije Mister Slovenije Nine Uršič je imela pred dnevi težko nalogo. Izmed 40 postavnih mladeničev z vseh koncev Slovenije je morala namreč izbrati 21 kandidatov, ki se bodo na treh predizborih v maju potegovali za napredovanje. "Fantje so bili suvereni, zato ni bilo enostavno določiti tistih, ki si zaslužijo nadaljevanje. Sicer pa smo se člani komisije zabavali in verjamem, da je naša sproščena energija vplivala tudi na tekmovalce," je razkrila Katarina.

Postavni lepotci pa so zdaj že pripravljeni na oceno javnosti in na Facebook strani misterslovenia.com že poteka uradno glasovanje publike. Fantje so razdeljeni v tri skupine, ki določajo, na katerem predizboru se bodo predstavili, zmagovalec po številu glasov iz vsake skupine pa bo deležen neposredne uvrstitve v polfinalni del tekmovanja. Ostale štiri tekmovalce bo na posameznem predizboru izbrala za zdaj še neznana strokovna komisija.

Predtekmovanja bodo potekala maja v Planetih Tuš Kranj, Celje in Maribor. Polfinalisti pa se bodo predstavili prvi konec tedna v juniju v Planetu Tuš Koper. Finalni izbor bo potekal v sredo, 13. junija, v ljubljanskem klubu Cirkus.

Komentarjev 1
  • Dixon 10:27 17.april 2012.

    Sam neki pa ne razumem, vsi predtekmovalni izbori kot tudi polfinalni izbori bodo potekali v Planetih Tuš, finale pa potem v Cirkusu. To pa mi ni najbolj jasno, zakaj pa je potrebno potem zadevo za finale seliti v Cirkus. Pa ...prikaži več tudi ambient je v Planetih Tuš dosti boljši kot pa v Cirkusu. V Cirkusu meni sploh ni všeč ne prostor, ne atmosfera. Ene boljših žurov in pa filing da nekaj dogaja pa res lahko dobiš le v Planetih Tuš. Najboljše zabave so meni ravno v Kranju, Celju in pa v Kopru. Trenutno v Sloveniji ni boljših lokacij za top žur!