Magazin > VIP
40927 ogledov

Znani oče njenega sina za zapahi, ona pa takole uživa ...

lilly becker
1/12
Profimedia
Od konca aprila za zapahi.

Nekdanji teniški as Boris Becker je bil konec aprila v Londonu obsojen na dve leti in pol zapora, ker je svojim stečajnim upraviteljem prikril milijonsko premoženje. 

Obsodba velikega šoka ni predstavljala le zanj, ampak tudi za njegovo družino. Kako so se počutili po izreku kazni, je medijem zaupala Beckerjeva druga žena Lilly, od katere se je 2018 po devetih letih ločil. Par ima sina Amadeusa, ki je star 12 let. "Povedati sinu, da je njegov oče v zaporu, je bila najhujša stvar, ki sem jo morala narediti. Bil je iz sebe. Tega preprosto ni mogel razumeti," je razkrila Lilly, ki je bila na nekdanjega moža besna. "Jaz sem tista, ki mora odstraniti vse to sranje. Vedno so ženske tiste," je dejala in dodala, da se boji, da sin svojega očeta ne bi več prepoznal, ko ga bodo izpustili iz zapora. "Amadeus bo star skoraj 14 let, ko bo prišel ven. Gre za pomembno starost, takrat se dogajajo velike spremembe. Morda svojega očeta sploh ne bo več prepoznal."

Do takrat bo minilo še nekaj časa, medtem pa se Lilly in Amadeus zabavata po svoje. Lepotica je sina odpeljala na dopust na španski otok Formentera, kjer so ju ujeli tudi paparaci.

Komentarjev 4
  • rd2dmk2 14:20 30.julij 2022.

    hm.. vse mora ženska.. ja no če vse mora, potem pa naj gre ona v arest odsedet kazen. verjetno za tole počitnikovanje ne dela v kakšnem valmartu za blagajno. in mislim da bi bilo bolje stvari razložit tako da gre ...prikaži več otrok tudi kdaj na obisk. mogoče. sicer pa 2 leti, kaj če bi šel recimo delat en večji projet, recimo pelješki most. mogoče pa ga tud ne bi videl 2 leti.

  • Beulah_Folks 12:15 30.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informaacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • tomaz696 11:07 30.julij 2022.

    Njegov denar pa ji ne smrdi...bi jo vprašal kje bi bila brez njega...lahko je s tujim tičem po koprivah scat...