Magazin > VIP
3 ogledov

Znani pevec postal mister Universe

Matjaž Kumelj
1/2
Osebni arhiv
Mister Universe Slovenije je postal pevec skupine All4play Matjaž Kumelj.

"Prepričani smo, da bo Matjaž oboje usklajeval, saj je fant z neverjetno veliko energije. Tako menimo, da delo v skupini zaradi njegovega uspeha in koraka naprej ne bo prav nič trpelo," so soglasni Tina, Grega in Sanja. Glede na to, kako dobra, močna in trdna prijateljska vez se je spletla znotraj skupine All4Play, lahko upravičeno predvidevamo, da ga bodo prijatelji podpirali tudi v Dominikanski republiki, kjer bo potekal svetovni izbor.

"All4Playevci smo izredno ponosni, da imamo v skupini po novem še mistra Universe. Matjaža smo pri temu projektu že od samega začetka spodbujali. Tudi na vseh polfinalnih izborih smo mu stali ob strani, na finalu pa smo še bolj okrepili svoje navijaške vrste. Hoteli smo, da nas čuti, čeprav nismo z njim na odru tako kot ponavadi. Skupaj smo že sedem let, poznamo se do obisti. Vez, ki se je spletla med nami, se čuti na vsakem koraku. Ker je bil tokrat na odru sam, brez nas, smo se odločili, da bomo del njega z glasnim navijanjem. Naredili smo tudi plakate in nosili majice z njegovo sliko in napisom: 'Matjaž je mister naš'. Naše želje in napovedi so se uresničile in tako smo se v sredo glasno razveselili njegove zmage. Seveda bomo šli z njim tudi na svetovni izbor, mogoče nam pa kakšna potovalna agencija pri tem tudi kaj  pomaga (smeh)," so vselej optimistični in dobrovoljni povedali all4playevci.

Matjaž je po napornem večeru in po številnih intervjujih utrujen in pri besedah bolj varčen od svojih prijateljev: "Seveda sem svojega uspeha zelo vesel, ob čemer pa ne pozabljam, da so zanj zaslužni tudi vsi moji najbližji. Nisem še niti čisto prepričan, da se sploh zavedam pomena in
razsežnosti osvojenega naziva. Časa za počitek za zdaj ne načrtujem, zato niti ne morem reči, da bom moral zadevo malce prespati – daleč od tega. Mislim, da se trdo delo šele začenja."

Komentarjev 1
  • zic 07:50 15.julij 2012.

    pevec!? ha ha ha ha ha ha ha---to je samo še ena pederčina