Magazin > VIP
64 ogledov

Znani razlogi za ločitev Douglasa in Zete-Jones

Catherine Zeta-Jones Michael Douglas Žurnal24 main
V javnost so pricurljali razlogi, zakaj sta se Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones razšla.

68-letni Michael Douglas in 25 let mlajša Catherine Zeta-Jones sta se dokončno razšla. V zadnjih mesecih je bilo njuno razmerje precej na preizkušnji, a očitno sta se zakonca odločila, da se razideta. Kaplja čez rob je bila pred nekaj meseci, ko je Michael razkril, da je raka na grlu dobil zaradi oralnega seksa, zaradi česar je Catherine prekipelo. Takrat Douglas ni jasno povedal, da je virus staknil, preden je spoznal Catherine, tako da je po navedbah vira od takrat dalje v njunem razmerju šlo vse le še navzdol.

Medtem pa RadarOnline poroča še o onem vzroku za njuno ločitev. Med njiju naj bi prišel njegov sin Cameron. Slednji je odvisnik od drog, trenutno pa je v zaporu. Prav on naj bi med zakoncema povzročil prava trenja, ki so vodila do razhoda.

Skupaj imata dva otroka, 13-letnega Dylana in 10-letno Carys. Otroka sta trenutno z očetom na počitnicah na Sardiniji, medtem ko je mati ostala doma v New Yorku.

Nedavno je Douglas o ljubezni povedal naslednje: "Resnična ljubezen zahteva delo. Ljubezen je izredno čustvo, ki pride z dna duše, vendar jo je treba negovati. Ko se staram, sem spoznal, da ljubezni ne gre jemati za samoumevno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.