Magazin > VIP
82 ogledov

Znani rezultati Hoffmanove obdukcije

Philip Seymour Hoffman FameFlynet
Znani so rezultati obdukcije Philipa Seymourja Hoffmana, ki so ga v začetku februarja v stanovanju našli mrtvega in z iglo v roki.

Potem ko so Philipa Seymourja Hoffmana 2. febraurja našli mrtvega v njegovem newyorškem stanovanju, z injekcijo v roki in kuverto s heroinom ob truplu, skoraj ni bilo dvoma, da je 46-letni igralec umrl zaradi zlorabe drog.

Da so bile navedbe preiskovalcev pravilne, je sedaj potrdilo tudi uradno poročilo obdukcije, ki pravi, da je Hoffman umrl zaradi akutne zastrupitve, ki jo je povzročilo mešanje drog, vključno s heroinom, kokainom, zdravilom, ki lajšajo tesnobo in amfetaminom, poroča Variety.

Po navedbah spletne strani Showbizspy naj bi igralec le za heroin na mesec zapravil 10 tisoč dolarjev, po smrti, ki njegovih prijateljev ni presenetila, pa so preiskovalci v njegovem domu našli celo 70 vrečk s heroinom in ogromno zdravil na recept.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.