Magazin > VIP
31 ogledov

Znani rezultati igralčeve obdukcije

Cory Monteith Lea Michele FameFlynet
Zvezdnik serije Glee Cory Monteith je umrl zaradi prevelikega odmerka heroina in alkohola.

Kot razkrivajo toksikološki rezultati in rezultati obdukcije, je zvezdnik Cory Monteith umrl zaradi zaradi mešanice heroina in alkohola. "Dokazov, da bi šlo za kaj drugega kot tragično nesrečo, ni,“ še piše v poročilu. 

Družina, ki je bila že seznanjena z izsledki obdukcije, je medije prek mrliškega oglednika zaprosila, naj v teh težkih trenutkih spoštujejo njeno zasebnost.

Da so mladega igralca pokopale droge, se je sicer namigovalo že takoj po njegovi smrti. Monteith svoje zasvojenosti namreč ni skrival, prav tako ne svojega odvajanja v kliniki, ki ga je zaključil aprila letos. Njegove težave so se sicer začele že pri 16 letih.

Monteith je umrl v soboto v hotelski sobi v kanadskem mestu Vancouver. Dočakal je le 31 let.

Tudi v filmu zasvojenec

Monteith je v svojem zadnjem filmu McCanick igral zasvojenca z drogami, ki ga lovi policija. Kot je izdal režiser Josh Waller, si je Cory vloge zelo želel. "V vlogi sem videl majhnega moškega, Cory pa je bil visok in močan … A vloge si je tako močno želel. Z mano je bil zelo odkrit. Rekel je, da bo v filmu lahko uporabil svoje izkušnje iz mladosti, ki jih doslej še ni imel možnosti pokazati. Rekel je: 'Lahko ga igram, poznam ga. Bil sem ta lik.',“ pravi Waller in dodaja, da mu je zelo žal, da Cory ni dočakal odziva publike na to vlogo.

Verska skupina napovedala protest

Verska skupina The Westboro Baptist Church iz Kansasa, znana po svoji ekstremističnih antigejevskih izjavah, je na Twitterju sporočila, da bo na igralčevem pogrebu izvedla protest. "Slava vsemogočnemu bogu, da je ubil Coryja Monteitha – zlobnega grešnika!“ so zapisali na družabnem omrežju.

Po njihovem mnenju je Monteith "na milijone ljudi" naučil, kako grešiti, saj je bil del serije Glee, v kateri je veliko homoseksualnih likov. Igralec je poleg tega javno podprl svojega istospolno usmerjenega soigralca Chrisa Colferja. "Pekel nad Coryjem ne bo navdušen (po angleško gleeful, op. a.),“ so še zapisali predstavniki skupine in nesramno dodali, da bi se moralo Coryjevo dekle, igralka Lea Michele, ubiti. "Načrti za poroko se lahko izvedejo v peklu. Vabila za vse njune oboževalce!“

Komentarjev 2
  • marko.s 15:46 17.julij 2013.

    BOG SAMO LJUBI, IN NIKOLI NE SOVRAŽI !

  • erikkk 15:42 17.julij 2013.

    The Westboro Baptist Churchc ... prav ti bodo šli prej v pekel kot vsi ostali ...bog ne sovraži nikogar da bi delal tako grdo z ljudmi kot ga oni opisujejo... bog oprosti vsem in tisočkrat ...