Magazin > VIP
104 ogledov

Znani Slovenci se poslavljajo od Vesmina

Vesmin Kajtazović Facebook
Fotografa Vesmina Kajtazovića, ki je včeraj umrl v nesreči ultralahkega letala, se bodo spominjali tudi številni znani Slovenci, ki še kar ne morejo verjeti, da ga ni več.

Potem ko se je izkazalo, da sta bili žrtvi nesreče ultralahkega letala, ki je včeraj strmoglavilo pri Žužemberku, znani fotograf Vesmin Kajtazović in njegov oče, so Facebook preplavila sporočila znanih Slovencev. "Veso vse kar vem je to, da bodo tisti tam kamor odhajaš zagotovo non stop nasmejani ... Pa kako foro mi dol pošlji. R.I.P." je zapisal radijski in televizijski voditelj Denis Avdić. Pevka Alya mu je namenila te besede: "Počivaj v miru @Vesmin Kajtazovič, tvoje mojstrovine bodo za vedno ostale ..." Tomaž Mihelič alias Marlenna je zapisal: "Vesooo:(((( R.I.P. Pogresali te bomo!!!!" manekenka Anamarija Avbelj pa dodala: "Ne morm vrjet...Rip Veso:("

Tragedija je močno prizadela tudi njegove kolege fotografe, ki na Facebooku že od včeraj objavljajo skupne fotografije z Vesminom. Fotograf Miro Majcen je objavil fotografijo, na kateri z Vesminom stojita pred letalom in zapisal: "Tule sva bila mokra do kože, ampak nasmejana, saj sva par ur, tudi v nalivu, fotkala krasen letalski miting. Debate so tekle, kot voda. Nekajkrat sva tudi letela skupaj. Tud tam gor je bilo zabavno, kot tudi na mnogih fotografskih srečanjih, ki so bila še bolj pogosta kot letenje. Danes pa ... Počivaj v miru, prijatelj." S solzami v očeh se je poslovila tudi kolegica Darja Štravs Tisu: "Vesmin, prijatelj dragi, zdaj si tam, kjer ti je bilo najlepše. Počivaj v miru. Pogrešala bom tvoj smeh."

Komentarjev 2
  • bamstona 03:47 31.marec 2014.

    "Veso vse kar vem je to, da bodo tisti tam kamor odhajaš zagotovo non stop nasmejani .Pa kako foro mi dol pošlji. R.I.P." je zapisal radijski in televizijski voditelj Denis Avdić.A to je ena izmed tistih, 'saj ni res pa je'?

  • d 15:14 30.marec 2014.

    Zeeeh ...