Magazin > VIP
26 ogledov

Znani Slovenci žurali s Severino

severina
1/38
Mare Vavpotič in Žiga Intihar
Severina je popolnoma razorožila občinstvo. S svojimi hiti, zgovornostjo in odrsko energijo je znova upravičila sloves ene najboljših glasbenic in zabavljačic daleč naokoli.

"So veliki koncerti in so mali koncerti. So dobri in so manj dobri. To, nocoj, je bil eden najboljših koncertov v Sloveniji doslej!" S temi besedami se je hrvaška diva ob gromozanskem aplavzu po dvournem pevskem šovu poslovila z velikega odra na plaži Paprika Live! in zadovoljila številno množico, ki bi tam zagotovo ostala in žurala z njo še nekaj ur. Za ogrevanje na odru pred njo pa je poskrbel naš odličen glasbenik Samuel Lucas.

Na koncertu pod portoroškimi zvezdami je energična Severina zapela večino svojih uspešnic, a kot se zanjo spodobi, je poleg besedil in melodij, ponudila še unikatno in sproščeno komunikacijo z občinstvom, ki ji je jedlo z roke. Na odru se ji je kot gost presenečenja pridružil njen dobri prijatelj, hrvaški glasbenik Petar Grašo. "Zaljubljena sem vanj, a ga je Danijela prva videla," je v smehu povedala Severina. Petar Grašo je sicer njen dobri prijatelj že vrsto let: "To je ženska, ki ve, kaj dela na odru. Občudujem jo," je navdušen dejal občinstvu. Kot presenečenje večera so na odru zaplesali tudi fantje skupine Maestro, na koncu pa je nebo nad obalo razsvetlil še ognjemet.

Komentarjev 5
  • Jurc Kausk 22:14 28.julij 2013.

    ampk horse pace pa zmaga

  • Trovlak 21:24 28.julij 2013.

    Tričetrt na slikah jih sploh ni poslušalo koncerta oziroma jim je kratkomalo vseeno za Severino. Ven hodijo zgolj zato, da rumeni mediji vidijo, da obstajajo, da jim natrosijo neke laži o tem kaj delajo v življenju, kaj se jim je ...prikaži več zgodilo itd. Obupanci pač.

  • zztop 20:37 28.julij 2013.

    Res je - slovenske zvezde, kaj pa vem, Murka poznam pa ni bil zraven se mi zdi? Smo zanimivo čudni - Slovenci - nori na Severino( wmf). Ker ni krize za nameček še ognjemet.