Magazin > VIP
14004 ogledov

Znani Slovenec doživel prometno nesrečo, pomagalo 50 ljudi

tomaž jeraj Facebook
Vsem, ki so pomagali, se iz srca zahvaljuje.

Pred osmimi leti je Tomaž Jeraj vstopil v hišo Big Brother in se zelo hitro povzpel med favorite, predvsem zato, ker je bil brez dlake na jeziku in je s svojimi šalami zabaval sotekmovalce in občinstvo. Zmagala je Pia Filipčič, a Tomaža Slovenci tudi po tolikih letih še nismo pozabili.

Po šovu se je poročil in z ženo sta se razveselila rojstva hčere. Kot voznik avtovleke se je zaposlil v družinskem podjetju, v delu uživa, a bo sedaj moral biti nekaj časa na bolniškem dopustu ...

Tomaž je nekemu vozniku pomagal pri parkiranju in manevriranju tovornega vozila v garažo, ko je voznik iz neznanega razloga namesto na zavoro pritisnil na plin. "Vozilo je pospešilo in me ukleščilo med sabo in betonski steber. Temelj stenskih panelov se je premaknil za 50 centimetrov. Tovornjak je imel avtomatski menjalnik in znano je, da vozniki pri padcu koncentracije lahko zamešajo stopalke, ki se, če je obuvalo širše, rade tudi zataknejo. Seveda v takšni situaciji takoj nastopi panika, ki situacijo še poslabša. Voznika ne obsojam in ne krivim, saj sem stal preblizu vozila in konec koncev pametoval. Nisem predvidel, kaj bi se lahko zgodilo in se je zgodilo. Utrpel sem hujšo telesno poškodbo -  zlom stegnenice, ampak z jekleno voljo po operaciji že delam prve korake," je za Žurnal24 povedal Tomaž in dodal, da bo rehabilitacija žal trajala kar nekaj časa.

"Ne vem, kako sem to preživel. Moja žena mi je rekla, da sem bil, ko sem ležal na tleh, poln nekih bleščic, konfetov, a ni bilo steklo. Kot nekakšna folija. Verjetno me je angel vlekel ven in je izgubil nekaj bleščic," nam je še zaupal Tomaž.

Na pomoč je priskočilo 50 oseb in prav vsem se Jeraj iz srca zahvaljuje. "Posebej bi se rad zahvalil vsem sodelujočim v reševalni akciji -  PGD Vodice, Enoti za prvo pomoč Vodice, GB Ljubljana, policistom in seveda vsem sosedom in domačim, saj so nesebično hitro in učinkovito pristopili k situaciji in pomagali. Zahvaljujem se tudi vsem zaposlenim na travmatološkem oddelku UKC Ljubljana, ki fenomenalno skrbijo za mene." Tomaž upa, da bo do konca tedna lahko zapustil bolnišnico. 

O Tomažu smo sicer nazadnje pisali pred dvema letoma, ko se je na plaži sprl z varnostnikom. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 18:12 06.september 2023.

    Včasih je imel na You tubu nekaj posnetkov z naslovom Jezen na... v katerih je komentiral aktualne dogodke, ki so se zgodili. Ga je bilo kar zanimivo poslušati, čeprav se kdaj nisem strinjal z njim, npr. ko je izražal podporo ...prikaži več mislim da Andreju Šišku, ko je bil med predsedniškimi kandidati. Posnetkov pa mislim da ni več.

  • darefoks 10:29 06.september 2023.

    spet eden bebec ki ni nič poznan

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:46 06.september 2023.

    Spet sem bil nategnjen! Z zanimanje pogledam kdo je bil ta znani Slovenec in ugotovim da prvič slišim zanj. Dajte nehat prepisovati iz instagrama in Facebook. Naj tam vsak sam pogleda če ga zanima.