Magazin > VIP
2859 ogledov

Mladi Metličan nima rok: Gledajo me, kot da sem pošast

erix joonglaa
Eric Pibernik iz Metlike ima fokomelijo - razvojno napako, pri kateri se proksimalni deli udov, v njegovem primeru rok, ne razvijejo.

Erica je Slovenija spoznala v šovu Joonglaa Star in že tam je pokazal, da v njegovem življenju ne obstajajo ovire, ampak le izzivi, ki se jih pogumno loteva. 

Za Joongloo je sedaj iskreno spregovoril o svojem življenju in med drugim povedal, da nikoli ni skrival, da je drugačen ali, kot pravi sam, edinstven. 

"Vsak dan opazim, da ljudje strmijo vame. Ko sem bil mlajši, me je to bolj motilo. Gledajo vame, kot da sem ne vem kakšna pošast,“ je povedal Eric, znan pod vzdevkom Erix, ki se z neprimernimi opazkami spopada tudi s humorjem.

Mladenič je tudi razkril, da ga zelo moti to, če mu nekdo reče, da nečesa ni zmožen narediti ali pa ga označi za osebo s posebnimi potrebami. "Ne mislim, da imam posebne potrebe. Pijem, jem, spim, hodim na stranišče … Imam se za normalnega,“ je povedal.
Več o tej temi in o njegovem ljubezenskem življenju, boste slišali v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.