Magazin > VIP
23006 ogledov

Znani Slovenec ljubezen našel v hrvaškem šovu, to mu sedaj očita srčna izbranka

Jože Mastnak Rtl.hr
Jože Mastnak, ki se ga spomnimo iz dveh sezon Ljubezni po domače, je srečo preizkusil še pri naših sosedih in osvojil srce simpatične Azre. A sreča ni dolgo trajala.

Pa tako dobro je kazalo ...  

Jože Mastnak se je v hrvaški različici šova Ljubezen po domače zaljubil v svetlolaso Azro Kitič in jo je povabil na romantično potovanje. Med morskim oddihom strastnih poljubov ni manjkalo in vse je kazalo, da je izbral pravo. A ljubezenske pravljice je žal že konec.

"Med mano in Jožefom ni nič. Ne kliče me, niti nisva prijatelja. Ni mu bilo mar zame. On je tak človek, jaz tu ne morem nič. To je resnica," je Azra povedala za RTL. Azra mu je že na zaključnem druženju očitala, da se ne trudi in ji ne pošilja romantičnih sporočil, poroča 24sata.hr. "Ne trudi se dovolj. Ko je moški zaljubljen, mora to na neki način pokazati. Kot moški se mora bolj potruditi in izkoristiti čas, da me osvoji in da mi dokaže, da si me zasluži," je še povedala.

Jože je njene besede zanikal in povedal svojo plat. "Z Azro na koncu ni bilo nič, zaradi tega sem malo prizadet. Človek se trudi, a na koncu ni nič. Poklical sem jo in se ne oglasi," je povedal in dodal, da sta se zmenila, da gresta v wellness center, a je zmenek odpovedala. "Malo me je prizadelo. Če bi ji bilo mar zame, bi šla. Po tem se ni oglasila, ko sem jo poklical."

Jože je še povedal, da ne ve, kaj bi še lahko naredil. "Pravi mi, da najina ljubezen prepočasi napreduje, sama pa je rekla, da se ne bo prenaglila. Potem sem zadevo upočasnil." Kljub novemu razočaranju pa Jože pravi, da še ni izgubil upanja, da bo nekoč našel pravo.

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 17:23 19.december 2023.

    Te oddaje v katerih neznance parckate za denar je za kozlat. Niti za gledat niti za poslusat. Raje odkupite kaksno predtavo v Spas teatru in jo predvajajte nam.

  • Avatar lopov
    lopov 09:47 18.december 2023.

    Kak idiot moraš bit da ženske ne najde# 1:3 razmerje en moški na 3 ženske... in še to ko iščeš greš na tv iskat kjer imako kamere še na sekretu... in upaš v uspeh.. 🙃😜🤣🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:12 18.december 2023.

    F