Magazin > VIP
83735 ogledov

Znani Slovenec močno okrvavljen

Aljaž Tepina facebook
Bil je priča umoru.

Igralec Aljaž Tepina nastopa tako doma kot v tujini. Leta 2012 je zaigral v filmu Batman: Vzpon viteza teme. Takrat je povedal, da je bila to, da so ga na AGRFT zavrnili, najboljša odločitev. Kasneje je igro študiral v Londonu, na naših zaslonih pa smo ga spremljali v priljubljeni seriji Usodno vino. 

Nedavno je igralec na Facebooku objavil fotografijo, na kateri ima močno okrvavljen obraz. Poklicali smo ga, da bi ga vprašali, kaj se je zgodilo, to je razkril: “Snemal sem 2. sezono serije Wreck, ki je izšla na BBC iPlayerju. Serija se dogaja v Sloveniji, snemana pa je na Severnem Irskem. Jaz igram Janeza in sem priča umoru, več pa o seriji ne bi povedal, da ne razkrijem vsega.”

Tepina je kot zanimivost nastanka serije povedal, da so imeli ustvarjalci veliko sreče z vremenom. “Ponavadi na Severnem Irskem dežuje, mi pa smo imeli srečo, saj je bil ravno takrat vročinski val in je bilo tri tedne sončno.” Poleg Tepine v seriji nastopata še dva Slovenca, Tepina pa je dodal še, da je Severna Irska močno podobna Sloveniji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 10:39 30.marec 2024.

    Like we fuckin' care!!!!