Magazin > VIP
1720 ogledov

Znani Slovenec o sprejemanju težkih odločitev: "C'est la vie"

simon vadnjal LR Photography
Pevec in novinar rubrike POP IN Simon Vadnjal predstavlja že svoj peti samostojni singel 'Odpri srce'. Navdih za pesem je tokrat našel pri boemskih Francozih in njihovem reku 'c'est la vie' (takšno je življenje).

Kaj pa, če se ne izide? Kaj bom potem, če mi ne uspe? Je vredno tvegati? Vsakdo se slej kot prej sooči s podobnimi dilemami na prelomnicah različnih življenjskih obdobij. Kako se nanje odzivamo, je odvisno od nas, glasbenik Simon Vadnjal pa v refrenu novi pesmi predlaga predvsem manj kalkuliranja: "Odpri svoje srce!“

"Zaključiti razvodenelo zvezo, morda zamenjati poklic, spremeniti način življenja, poskusiti znova iz nič, se prvič v življenju podati v nekaj povsem neznanega – če sklepam po sebi, se pri tehtanju takšnih in podobnih realnih situacij, v večini primerov držimo predvsem racia, preračunavamo in poslušamo vse drugo kot srce,“ pravi glasbenik, ki dobro ve, kako je, ko se po več letih zaključi neko poglavje.

Januarja 2019 se je razvedelo, da se po 15 letih zveze ločuje od žene Jelene Kovačič, nekdanje voditeljice in tekmovalke MasterChefa, poleg tega je našel tudi pogum, da stopi na samostojno glasbeno pot.

"Včasih nam pomanjkanje intuicije in tisti dodatni ščepec poguma prepreči, da bi dejansko odšli na novo pot. Da bi le lahko na stara leta mirno pogledali nazaj in za čim manj situacij rekli: 'Škoda!',“ še dodaja pevec, ki je spet našel srečo v ljubezni in pred kratkim drugič postal očka.

Singel Odpri srce je z rokerskimi kitarami zašiljena oda življenju in že peti samostojni singel, z ekipo avtorja glasbe Kevina Koradina ter nizozemskega producenta Clifforda Goila pa že načrtuje tudi izid EP albuma proti koncu leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.