Magazin > VIP
28914 ogledov

Znani Slovenec osumljen kaznivega dejanja, to so sporočili s sodišča

sandi kojić Osebni arhiv
Kaj se je zgodilo s kazensko ovadbo?

Januarja smo izvedeli, da se je zmagovalec slovenskega Dvora in tekmovalec v šovu Zadruga, Sandi Kojić, znan tudi po svojem kratkem razmerju z zmagovalko Big Brotherja, Mirelo Lapanović, znašel pod drobnogledom policije. 

Ko se je vrnil iz ZDA, je dobil obvestilo, da je osumljen kraje goriva in da se mora nemudoma zglasiti na policijski postaji. "Takoj sem se odpravil na policijsko postajo, kjer so mi pokazali posnetek, ki je bil zelo slab, zato nisem mogel razbrati, ali sem to res jaz. Po zaslišanju je policistka izpolnila uradni zaznamek o izjavi osumljenca, jaz pa sem račun za gorivo poravnal, čeprav nisem prepričan, da sem na posnetku res jaz. Nočem imeti težav," je Kojić takrat povedal za Žurnal24 in dodal: "Lahko pa povem, da z bencinske črpalke nikoli ne bi pobegnil. Ker sem plačal račun, pričakujem umik tožbe."

To se je tudi zgodilo. Kazenska ovadba je bila zavržena. "Zelo sem vesel, da so se stvari razpletle tako, kot so se, in je šlo vse v pravo smer. Ne glede na to, da nisem bil prepričan, ali sem storil očitano kaznivo dejanje ali ne, sem takoj sodeloval in hotel rešiti nastalo situacijo. Ljudje smo in vsak se lahko zamisli in odpelje, ne da bi nekaj plačal. Rad bi se zahvalil tudi policijski postaji oziroma policistki, ki je takoj reagirala in sodelovala z menoj," je Kojič za naš medij pokomentiral odločitev sodišča. 

sandi kojić | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 6
  • Idioti 09:44 04.april 2024.

    Dobr da ni pištolo pozabil dat nazaj v pumpo ! Postopek , če tankate in vam npr. 4.1. ne velja več bančna kartica , pa to ne veste je , da napiše prodajalec račun z vsemi vašimi podatki , ki ...prikaži veči ga morate poravnati na katerikoli črpalki tega podjetja v 24 h . Če to ne storite , gre to naprej in vas podjetje prijavi za krajo goriva .

  • Kmodri_ 19:05 01.april 2024.

    Ob prebiranju Ž24, besede dobijo nov pomen!

  • Fulmmer 13:46 01.april 2024.

    Ja, itak, Hadžimujohasankojićbegovič, čisti slovenski priimki...