Magazin > VIP
209817 ogledov

Znani Slovenec pogrešan v poplavah

bergant YouTube
Kar dva dni so se bali zanj.

Gašper Bergant in Žan Papič sta posnela dobrodelno oddajo za njun podkast Fejmiči. Denar bo šel občini Luče, v kateri živi Bergant.

Občino so poplave hudo prizadele. Bergant je povedal, da ni bilo hiše, ki je voda ne bi dosegla, mnogo posestev so ogrožali tudi zemeljski plazovi.

Voda je v dolino prišla v pičlih 30 minutah, v poplavah v devetdesetih je potrebovala dve uri ... Krajani se niso imeli časa pripraviti, mnogi so zato ostali brez vsega.

Znana Slovenca sta se zato odločila pomagati in zbirata sredstva. Kam lahko denarno pomoč nakažete, izveste v videu, v katerem je Papič tudi razkril, da so Berganta kar dva dni pogrešali. 

"Ko smo mislili, da si bil pogrešan oziroma da te ne bo več … Jaz sem že pripravljal solo govor za Fejmiče," je povedal, Bergant pa mu je skočil v besedo in se pošalil: "Prva stvari, ki si mi jo rekel, ko sva se slišala, je bilo: 'Pi***, zakaj si se javil. Jaz sem imel celo solo kariero pripravljeno.' (smeh) Menda sem bil izgubljen, menda me je plaz vzel, v bistvu sem bil pa pri sosedu."

"Drugič pa kakšno sporočilo pošlji, ne pa da mi dva dni mislimo, da tebe ni," je dejal Papič. Bergant je bil v tistem času "okupiran" z drugimi rečmi, težave pa so imeli tudi z elektriko in telefonskim signalom. Te so sedaj že odpravili, voda pa še vedno ni pitna ...

Več o usodah prebivalcev izveste v videu.

Komentarjev 1
  • Ender3 20:06 28.avgust 2023.

    Sami znani....