Magazin > VIP
5826 ogledov

Znani Slovenec se je lotil vročega posla, izdelek prva preizkusila z ženo

Damjan Murko Osebni arhiv
Pravi, da bomo vsi drug po drugem skakali kot zajci.

Po koledarju, skodelicah in parfumih se je Damjan Murko preizkusil še v erotični industriji in poskrbel, da bo v naših spalnicah vse gladko steklo. Lansiral je namreč svoj vlažilni gel. "Jaz temu pravim umetniška žilica, ki mi ne da miru. Želim biti prvi in edini na vseh področjih in prav je, da se moja kreativnost kaže še kje drugje in ne samo v glasbi, v kateri sem dosegel to, o čemer mnogi lahko le sanjajo," je za Žurnal24 odgovoril na vprašanje, zakaj se je odločil za ta korak.

Murko pravi, da je njegov izdelek "narejen iz ekoloških sestavin in je povsem naraven". "Navdušil te bo z neprekosljivim vlaženjem in mehko, gladko teksturo. Poleg tega je tudi veganski - povsem brez sestavin živalskega izvora in ni testiran na živalih," obljublja.

Murko je pri izdelavi izdelka sodeloval s strokovnjaki, da je izdelek dobil vse potrebne certifikate. To pa ne pomeni, da je Murko na izdelek le prilepil svoje ime ... Aktivno je sodeloval pri razvoju, pravi. Med drugim je pomagal nabirati rože in na koncu je bil on tisti, ki je odločil, kaj bodo uporabili. "Vsak izdelek mora prestati moje rentgensko oko. Mora se tudi vedeti, kdo je šef, in moja beseda je vedno zadnja. (smeh) Seveda pa določene stvari prepuščam strokovnjakom in profesionalcem. Ne želim se smešiti na področjih, kjer nisem doma, želim pa, da so stvari, ki gredo z mojim imenom na police, visoko kvalitetne. Lubrikant je uspešno prestal priglasitev in se pridružil drugim ekološkim izdelkom s certifikatom."

Prva, ki sta izdelek preizkusila, sta bila zakonca Murko. "Seveda, midva sva bila poskusna zajčka. In ko smo že ravno pri zajčkih ... Po uporabi lubrikanta bodo res garantirano vsi skakali kot zajčki." 

 

Komentarjev 3
  • Igxigx1 09:33 07.julij 2023.

    A je izumil avtomatski analni dildo z ledicami, ki špila negove umotvore?

  • wax 09:31 07.julij 2023.

    Če bi bil tak player kukr misl da je, njegova ne bi rabla nobenga gela.