Magazin > VIP
125265 ogledov

Znani Slovenec v solzah, to izgubo bo težko prebolel

Nejc Rek
Zdaj se sprašuje: "Le kdo me bo pričakal doma, kdo se bo uprl na mojo roko, me poljubčkal ...?"

Nejc Rek je v solzah delil zapis na družabnem omrežju zaradi smrti svoje male hišne ljubljenke, za katero pravi, da je bila mnogo več od tega. Večina ljudi ima ob sebi najpogosteje psa, mačko ali ptiča, Nejc pa si je izbral malce drugačno hišno ljubljenko. Takole je zapisal:

"Moja draga podganica Lady! Pred več kot dvema letoma si vstopila v moje življenje in mi ga obogatila. Že takoj sva si zaupala. Bila si moja najboljša prijateljica, ki je vedela, kako me potolažiti, ko mi je bilo hudo, vedela si vse moje skrivnosti, moja mala kepica ... Kdo me bo zdaj poljupčkal? Kdo se bo uprl na mojo roko, kdo mi bo hodil po vratu, kdo me bo pričakal doma? Nič več ne bo slišati, kako tekaš sem in tja, kako grizljaš hrano in kako si urejaš ležišče. Danes si me zapustila, ostala je praznina, pogrešam te Draga moja, bila si več kot samo hišni ljubljenček, bila si družinski član. Vedno boš v mojem srcu, mislih in duši. Srčno upam, da sem bil tvoj dovolj dober prijatelj! Rad te imam za vedno! Najdi svoj mir in tekaj s prijatelji tam za mavrico in ne pozabi, da boš vedno moja mala pikica. Hvala ti za vse, nikoli te ne bom pozabil."

 

Komentarjev 6
  • Pierre 14:18 16.september 2022.

    Vsakič ko pogine kak cucek od naših ''slavnih'' objavljate te bedne članke. Kaj vam je novinarji in uredniki? Ste bolni? Po moje vam te ''novice'' plačujejo.

  • maximilian97 18:34 15.september 2022.

    "Kdo me bo pricakal doma in me poljubckov?" Verjetno ne vec tisti tvoj tip, ki te je pustil, ker je izvedel da si ga varal oz vsaj dokazano hotel prevarat. Sj je leaked chat na imgur. Ce kdo ce vidt me lohk uprasa.

  • bernard9 18:29 15.september 2022.

    Jaz pa imam teto v Dupleku....