Magazin > VIP
6005 ogledov

Znani Slovenec: "Žal smo bili tudi mi del katastrofe"

challe salle Facebook
Na koncu je pomembno le to, da nihče ni bil poškodovan.

Naš glasbenik Challe Salle s svojimi sledilci na družbenih omrežjih zelo rad deli trenutke s svojo prečudovito družino, zaročenko Yvonne in sinčkom Alexom, ki se je rodil januarja.

Družinica poletje preživlja na Hrvaškem, kjer tako kot pri nas divjajo neurja. Pred nekaj dnevi je ujma prizadela Zagreb, kjer sta zaradi padca drevesa umrli dve osebi, ​​50-letni pešec in 48-letni voznik, življenje pa je izgubil tudi 40-letnik iz občine Cernik v Brodsko-posavski županiji, ki je bil v avtomobilu, ko je nanj padlo drevo.

Challe Salle in njegovi najbližji so imeli več sreče ... Tudi na njihovo vozilo je padlo drevo, na srečo pa so bili v tistem času na varnem. "Smo na dopustu v Novigradu, kjer je bilo včeraj hudo neurje. Žal smo bili tudi mi del katastrofe, ker je padlo drevo na avto od Yvonne, ki je bil na parkirišču pred hotelom. Hvala bogu smo bili takrat v sobi in je z nami vse ok. Pazite nase in na svoje," je zapisal in pozneje še dodal: "Vem, da se dogajajo veliko hujše stvari in na koncu dneva je najbolj važno, da smo mi ok. Ne bomo pustili, da nam ta nezgoda uniči dopust."

Kakšno bo vreme pri nas? V torek so možne nevihte, več o tem TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Pierre 13:20 24.julij 2023.

    Sam da smo MI OK za druge nas boli đoko.....

  • Orto 12:30 24.julij 2023.

    Challe, Yvonne in Alex - lepa slovenska imena 🙉