Magazin > VIP
43771 ogledov

Znani Slovenec zaljubljen: Lepotica prišla k njemu, a jo je predal kolegu

jan kovačič Facebook
Jan Kovačič je že tri leta srečen v objemu lepe Maje.

Fitnes trener Jan Kovačič, ki smo ga lahko gledali tudi na malih ekranih, saj je kot strokovnjak sodeloval v šovu The Biggest Loser, je srečno zaljubljen, in to že tri leta!

Njegovo srce je ukradla Maja. "Kar nekaj časa sem bil samski. Težko je najti nekoga, s katerim se lahko povežeš na neki energijski ravni, da se pri tebi zgodi neki premik ... Bilo je spontano. Nisem iskal partnerke. Sem človek, ki zna biti sam. Veliko sem v akciji in ni bilo tako, da bi po nečem hrepenel. Življenje mi je ljubezen kar samo prineslo," je povedal za Žurnal24.

Par se je spoznal v Janovem studiu. "Ker sem imel veliko obveznosti, je nisem mogel sprejeti, zato jo je treniral drug trener. Kmalu pa sva se začela družiti izven studia," nam je zaupal Jan in dodal, da ga je magistra prava prevzela s svojo prijetno in pristno energijo. 

Sedaj že dve leti živita skupaj, proste trenutke pa najraje preživljata v naravi. "Zelo sva si podobna, združuje naju ljubezen do narave in gibanja. Težko si predstavljam, da bi lahko bil na dolgi rok v zvezi z nekom, ki prosti čas raje preživlja na kavču. Nimam veliko časa, zato bi z osebo, s katero nimava skupnih interesov, preživljal še manj kvalitetnega časa."

Kako uživata skupne trenutke v dvoje, lahko vidite v videu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Papež (@majapapez)

Komentarjev 3
  • Pierre 17:27 24.september 2023.

    Tega Jana pozna cela Slovenija, bolj kot Plestenjaka!!!!

  • Boschtjan Zupanchich 16:34 24.september 2023.

    Očitno je spoznal, da Ne more biti kar vsaka duša že kar za vsako dušo ....

  • Kmodri 12:06 24.september 2023.

    Who the f**?