Magazin > VIP
10888 ogledov

Znani Slovenec: Zdravniki so rekli, naj se poslovimo

tomaž jeraj Facebook
"Zgodil se je čudež."

Tomaž Jeraj, nekdanji tekmovalec šova Bog Brother, je pretekli mesec trepetal za svojega očeta. "Položaj je bil zelo napet. 66-letni oče je med postavljanjem tramov padel z lestve in se hudo poškodoval. Ne vemo točno, kaj se je zgodilo. Našli so ga sosedi. Njegovo življenje je viselo na nitki. V bolnišnici v Šempetru so obupali in nam rekli, naj se poslovimo, saj je imel hude poškodbe na možganih, med drugim tudi počeno lobanjsko dno. Poškodoval si je tudi vratna vretenca, potrgal kolenske vezi in zlomil zapestje,“ je za naš medij povedal Jeraj in dodal, da so očeta po 14-dneh zbudili iz umetne kome. 

"Počasi je začel prihajati k sebi, a imel je blodnje. Zdravniki so nam takrat rekli, naj se pripravimo, da leve strani ne bo čutil in da bo motorično oviran. Sedaj je v rehabilitacijskem centru in zelo hitro napreduje. Hodi že sam in tudi govori. Tudi spominja se vsega. Zgodil se je čudež,“ je presrečen Jeraj.

Novo na Joongli!

Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:20 24.junij 2020.

    Nimam pojma, kdo je ta znani Slovencelj ... Po čem je sploh poznan?

  • Skipi 07:57 24.junij 2020.

    Ni se zgodil čudež samo zdravniki pojma nimajo to smo tudi mi slišali pri našem starem očetu. Samo da ni z lestve padel ampak so ga zdravniki zajebal pri diagnozi.