Magazin > VIP
107137 ogledov

Znani Slovenki očitajo, da je razdiralka družin

noemi jae Instagram
Na Instagramu se ji je "snelo".

Noemi Jae, prej Jugovac, znana iz Planetovih šovov Bar in Exatlon, je počil film. Vsem poročenim moškim in moškim, ki so še v zvezah, a se razhajajo, sporoča, naj jo pustijo pri miru. 

"Če je v vašem življenju še ženska, mi ne pišite, tudi ne prijateljsko," je povedala in dodala: "Rada poslušam, nimam pa časa za dramo in se časa prepirati s tvojo ženo, še zlasti takrat ne, ko nisem kriva. Nikoli v življenju ne bi bila 'ta druga' ženska, ker sem bila tudi jaz prevarana in hujšega ti ne morejo narediti. Tega nikoli ne bi naredila drugi ženski. Vedno sem dajala prednost ženskam, vedno sem bila na strani žensk. Ljudje ne razumejo, kolikokrat sem že imela tako dramo, čeprav z njo nisem imela nič. Nikoli nisem nikomur pisala ali se odzvala, sporočila sploh nisem dobila, a so mi pisala dekleta in prosila, naj blokiram njihovega moža, ker mi sledi. Ženska, kaj za vraga. Imaš kaj samospoštovanja, ljubezni do sebe? Besna sem, razjarjena."

Noemi so ženske, ki so varale svojega partnerja, celo očitale, da so one krive za njihove težave. "Če sem jaz prijateljica tvojega bivšega moža, bivšega fanta, nekoga, ki mi pravi, da se razhaja, in poslušam njegove probleme in izvem, da si ti njega varala ... in ti prideš do mene in mi očitaš, da sem razdiralka družin? Si resna? Bodi besna na moža. Ti boš ostala s tem moškim in jaz sem problem? Zakaj ostajate z nekom, ki noče biti z vami in vas ne spoštuje?"

Za konec lepotica vsem moškim, ki niso samski, sporoča, naj ne všečkajo njenih objav, naj jih ne komentirajo, naj ji niti ne sledijo več … "Tudi, če izgubim 10 tisoč sledilcev, ni mi mar. Ne potrebujem drame," pravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Jae (@noemijaerose)

Komentarjev 1
  • Thomas_Brown 15:04 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦