Magazin > VIP
32793 ogledov

Znana Slovenka ob lep kos dobička, a božiča ne bo odpovedala!

Bojana Ksela Instagram
Tudi nekdanji znani novinarki korona kriza ne prizanaša …

Bojana Ksela Rose je bila nekoč eden vidnejših novinarskih obrazov POP TV-ja, kasneje pa se je posvetila spletnemu marketingu in si na družbenih omrežjih pod imenom Mrs.B.Rose ustvarila pravi mali spletni imperij z zavidljivim številom sledilcev. Njena strast je že od nekdaj moda, zato je z nekaterimi naročniki snemala tudi stilske preobrazbe, precej vsebine pa je posvečala tudi otroški opremi in notranjemu dizajnu. 

Zadnje čase se je Bojana iz spleta malce umaknila, na zadnje je s svetom delila sanjsko rojstnodnevno zabavo svojega sina Dana. "Res je, vzela sem si malo pavze, saj so, vsaj kar se mode tiče, naročniki najprej rezali proračun v marketinškem segmentu. To ne pomeni, da se s tem ne bom več ukvarjala, le čakam na boljše čase," pravi Bojana, ki pa bo tudi letos, kljub krizi, izpeljala enega najbolj pravljičnih spletnih projektov. Bojana in njen sin Dan namreč zbirata pisma slovenskih otrok za Božička, ki pa jih letos zaradi razmer na Laponsko ne bosta odpeljala, temveč poslala. 

"Letos bova vsa prejeta pisma preposlala, 24. decembra pa se nam bo Božiček z našimi pismi v roki preko Skypa v živo oglasil iz Laponske," pravi Bojana, ki bo Božičku preposlala prav vsa vaša pisma, ki bodo prispela do 18. decembra.

Komentarjev 5
  • creanarmi 03:51 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • Avatar Ariakvilla
    Ariakvilla 22:36 01.december 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • Ender3 16:10 01.december 2020.

    Zanimivo, koliko znanih slovencev je v krizi in še Ivekovi sledilci jih pluvajo kot, da bi le provladni zagovorniki imeli koristi.?? Pevka Gotarjeva se nič ne pritožuje, da bi imela finančno krizo.😌😎

Sorodne novice