Magazin > VIP
17389 ogledov

Znani Slovenki prekipelo: "Ne bom več jokala zaradi vaših žaljivk“

lara goršek kos Osebni arhiv
Javno bo razkrivala pošiljatelje neprimernih sporočil.

"Dragi moji, od danes dalje javno objavljam screenshote vseh, ki mi boste podobno sr*** pošiljali na zasebca. Kogar moti moje osebno mnenje, ki ga sicer javno izražam, pozna BLOCK BUTTON in naj ga tudi uporabi! In ne, ne bom tiho in ne bom v kotu jokala zaradi vaših žaljivih in poniževalnih besed, ki so pod vsakim nivojem kulture in bontona. Nisem leva, nisem desna, ampak s trenutno politiko se ne strinjam, saj ruši in uničuje vse pred seboj,“ je Lara Goršek Kos, znana iz šova Kmetija, zapisala na Facebooku in objavila ime in sporočilo moškega, ki jo je grdo zmerjal, ker se ne strinja z njenimi nazori.

Lara pravi, da takšna sporočila dobiva tedensko. "Odvisno od tega, kako aktivna sem na družbenih omrežjih, kjer precej jasno izražam svoje mnenje o politični sceni in dogajanju okoli trenutne situacije zaradi koronavirusa,“ je povedala za Žurnal24 in dodala, da je takšnih komentarjev že vajena. Prej so jo sicer napadali zaradi dogajanja v Kmetiji. 

Objavil/a Lara Goršek Kos dne Nedelja, 24. april 2016

"Da se ljudje spuščajo na nizek nivo, je problem današnje družbe. Če pogledamo komentarje pod članki, vidimo, da se mnogi ne znajo lepo izražati in te žalijo, če se z njihovimi pogledi ne strinjaš. To ne bi smelo biti družbeno sprejemljivo. Besede včasih zabolijo bolj kot udarec. Jaz kot javna oseba že imam trdo kožo, pa me komentarji kljub temu včasih zabolijo, kdaj pa kdaj pade tudi kakšna solza … Nisem angelček, tudi jaz sem nekoč grdo obnašala in to se mi je sedaj vrnilo na grd način. Javne osebnosti bi morale pogosteje poudarjati pomembnost bontona in lepega obnašanja,“ še pravi Lara, ki je prepričana, da tudi politika spodbuja takšno obnašanje na spletu. 

Komentarjev 13
  • Avatar jate
    jate 10:31 11.april 2021.

    bila je na kmetiji z denisom toplakom

  • Janez_53 14:09 17.marec 2021.

    Draga Lara, pa saj te nihče ne sili, da moraš biti "javna oseba"!!! Poznam veliko javnih oseb, ki nimajo nobenega problema glede mnenja javnosti o njih. Tisti pa, ki iščejo konflikte ali so hitrejši z jezikom kot z možgani, ob ...prikaži več tem pa na vsak način "morajo" biti v vse sorte medijih, pa pač tvegajo, da slišijo ali preberejo kakšne neprijetne odzive javnosti.

  • Avatar Lion007
    Lion007 12:23 17.marec 2021.

    A to zmešano babo ni mogu noben porinit u Ljubljanico??? Je pa daleč od znane... Joške si nej zmanjša. 😡