Magazin > VIP
23869 ogledov

Znani Slovenki vlomili, lopova pregnala babica!

Ula Ložar joonglaa
Kakšna zgodba …

V družinski hiši pevke Ule Ložar, ki je lansko leto nastopila tudi na Emi, so se vlomilci že kar petkrat poskušali dokopati do vrednih predmetov. Pevka pravi, da ravno zaradi tega nikoli ne želi biti doma čisto sama. Situacija pa se je popravila šele, ko so namestili ograjo, protivlomna vrata, nastavili kamere in kupili psa. 

"Poskusili so že večkrat, vsaj petkrat, tako da je bilo že kar malce srhljivo. Dvakrat jim je tudi uspelo, enkrat so odnesli stvari iz kozolca, drugič pa iz garaže. No, tretjič pa jim je vlom v hišo preprečila babica," je povedala pevka, ki živi blizu ljubljanskega BTC-ja. "Dve leti nazaj so nas očitno prav opazovali, ko smo šli vsi ven iz hiše na neko tekmo. Vlomilec je takrat lestev prislonil na balkon, a ni vedel, da je babica, ki živi v isti hiši, še doma. Ona ga je zagledala v odsevu okna in začela na ves glas kričati, čeprav drugače že zelo težko govori. Ampak takrat je res zbrala vse moči in ga odgnala. Mislim, da ji je celo zabrusil nazaj, da je baba zmešana, lestev vrnil sosedom in se odpeljal," je situacijo opisala Ula.  

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 7
  • Avatar Lamanstella
    Lamanstella 01:09 20.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • albert 21:01 19.avgust 2020.

    V Slovenij vsi samo še pojejo plešejo so neki osebni trenerji pa fitnes mojstri, pa vsi so poznani, le komu?

  • Johny 18:00 19.avgust 2020.

    Zdaj ste vsaj vsej širni Slovenij javili, da morajo imeti nekaj dragocenosti, saj so bili tarča vlomilcev kar PETKRAT....... Nekateri vam bodo morda hvaležni za dodatne informacije!