Magazin > VIP
50 ogledov

Znano ime švedske princeske

Princesa Madeleine Chris O'Neill EPA
Po enem tednu je znano ime švedske princeske. Objavili pa so tudi prvo njeno fotografijo.

Točno pred enim tednom je švedska princesa Madeleine v New Yorku povila deklico. Potem ko je bilo njeno ime skrbno varovana skrivnost, je zdaj švedska kraljeva družina le sporočila princeskino ime – Leonore Lilian Maria.

Na ogled pa je že njena prva fotografija, ki si jo lahko ogledate TUKAJ. Na njej mala princeska sladko spi, zavita v odejo. Očitno pa je deklica podedovala barvo las po očetu, Američanu Chrisu O’Neillu, saj ima njena mamica svetlejše lase. Na svoji prvi fotografiji pa je imela podobno belo jopico, ki jo je spletla prababica Alice Sommerlath, oblečeno tudi njena sestrična, princesa Estelle, hčerka princese Victorie.

Zanimivo je, da postaja trend v kraljevih družinah, da prvo fotografijo dojenčka ne naredi profesionalni fotograf, temveč člani kraljeve družine. Podobno se je zgodilo na britanskem dvoru, ko je prvo družinsko fotografijo princa Georgea z mamico Kate Middleton in očkom, princem Williamom, naredil njegov dedek, princ Charles.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.