Magazin > VIP
4 ogledov

Znano je ime Beckhamove dojenčice

Victoria in David Beckham Žurnal24 main
Po Brooklynu, Romeu in Cruzu sta Victoria in David Beckham dobila punčko, ki sta jo poimenovala Harper Seven.

Nekaj ur po tem, ko je Victoria Beckham v nedeljo zjutraj v Los Angelesu rodila zdravo punčko, je njen mož, nogometni lepotec David, na Facebooku razkril hčerkino ime.

"Ponosen in navdušen sem, da lahko oznanim rojstvo najine hčerke Harper Seven Beckham," je zapisal zvezdnik. "Tehtala je zdravih 3,46 kilograma, na svet pa je prišla ob 7.55 zjutraj (po ameriškem času) v LA-ju. Victoria se zelo dobro počuti, bratje pa so navdušeni nad malo sestrico."

Mala Harper Seven je prva deklica za Victorio in Davida, ki sta poročena 12 let in imata tri sinove, Brooklyna, Romea in Cruza. Sicer ni znano, kaj ju je navdihnilo, da sta punčko poimenovala Harper, njeno numerološko srednje ime Seven (sedem) pa naj bi se morebiti nanašalo na številko na očetovem starem nogometnem dresu, ki ga je nosil, ko je še igral za angleški nogometni klub Manchester United in Anglijo. Beckham se je, ko se je pridružil španskemu Real Madridu, tej številki moral odpovedati, saj jo je nosil že kapetan Raul.

Pred rojstvom male Harper je Beckhamov deški trio sicer že imel ideje, kako bi se lahko imenovala njihova mala sestrica. "Romeo je predlagal: 'Kaj pa če bi bila Justine Bieber Beckham'," je povedal David.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.