Magazin > VIP
40 ogledov

Znesla se je nad hčerko Clinta Eastwooda

Lindsay Lohan FameFlynet
Lindsay Lohan očitno misli, da je edina na svetu. V četrtek zvečer se je v nekem klubu brez razloga znesla nad hčerko igralca Clinta Eastwooda.

Lindsay je spet poskrbela za pravi šov. Sredi nekega kluba v Hollywoodu je popolnoma znorela, ko je v VIP prostoru zagledala hčerko legendarnega igralca Clinta Eastwooda. "Francesca je v klubu v družbi prijateljev praznovala rojstni dan. Bili so v privatnem delu, tako kot Lindsay, in to jo je močno razjezilo. Prišla je do Francesce in začela kričati nanjo, da mora oditi," je za ameriško revijo US Weekly povedal očividec. "Drla se je, da je ona zvezda, Francesca pa nihče, ter da mora zapustiti klub."

V incident je kmalu posegel varnostnik, ki je Lindsay prosil, naj zaradi slabega obnašanja odide. "Bilo je zelo nerodno in težko jo je bilo gledati, ker se resnično obnaša kot kakšna diva," je še izdal vir.

Mlada zvezdnica, ki se je v pretekosti borila z odvisnostjo od alkohola in drog, je dogodek v klubu že komentirala in dejala, da je za njeno obnašanje krivo naporno snemanje filma Liz & Dick.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.