Magazin > VIP
16854 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Pešić ohranil mirno kri kljub neprimernim komentarjem

Mario Pešić kot Zver Voyo
Kljub vsemu je svoj nastop opravil vrhunsko.

Koroški glasbenik Mario Pešić se je v šovu Znan obraz ima svoj glas prejšnjo nedeljo prelevil v Zver iz filma Lepotica in zver. Izziv je bil zanj še toliko težji, ker ima klavstrofobijo, pred nastopom je priznal, da ga je strah. Kljub temu je svoj nastop opravil vrhunsko in zmagal.

Gledalci pa so preko družbenih omrežij opozorili, da je bil komentar žirantke neprimeren.

"Ure in ure sedenja na maskerskem stolu ni mačji kašelj, sploh če se čutiš ujetega," je komentirala žirantka Ana Maria, kar pa je očitno zmotilo gledalko, ki se tudi sama sooča s klavstrofobijo.

Mario Pešić kot Zver | Avtor: Voyo Voyo

"Bravo, ampak ko bi vsaj sotekmovalci in žirantje pomislili, da se človeku s klavstrofobijo, medtem ko ta še vedno nosi masko, NE govori o njegovi fobiji in omenja 'ujetosti' v maski, ker mu to lahko sproži hujšo tesnobo ... tudi jaz imam klavstrofobijo in me začenja dušiti že samo ob teh njihovih opazkah, pa sploh ne nosim nobene maske - kako mora biti šele njemu," se je glasil komentar gledalke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.