Magazin > VIP
6348 ogledov

Zoran iz Gostilne išče šefa: "Bine bi me rad še malo poteptal“

Gostilna išče šefa Saša Despot
Kam je poniknil Zoran Prodanović - Zoki iz prve sezone šova Gostilna išče šefa?

Med prvimi resničnostnimi zvezdniki pri nas je tudi kuhar Zoran Prodanović, ki smo ga spoznali leta 2012 v prvi sezoni šova Gostilna išče šefa, v katerem je nase opozoril predvsem z neverjetno samozavestjo. 

Tudi po šovu je ostal zvest svojemu poklicu. "Od šova naprej sem še vedno v gostinstvu, nekaj let mi še manjka do upokojitve. Tukaj, kjer sem, mi gre dobro. Zdravje je tudi dobro, kar je najbolj pomembno,“ nam je zaupal Zoki, ki je zadovoljen s tem, kar ima, a hkrati priznava, da je tudi njegovega delodajalca močno prizadela kriza zaradi koronavirusa. "Treba se je znajti. Od maja do drugega vala smo zelo dobro obratovali. Sedaj kuhamo po naročilu. Pokličeš, naročiš in prideš iskat.“

Zoran je delal v dveh gostilnah, a so morali eno sedaj žal zapreti. "Moj delodajalec je imel dve gostilni. Dopoldne sem vodil zgornjo, ki slovi po mesnih jedeh, popoldne spodnjo na obali, kjer smo stregli ribje jedi. Slednjo smo sedaj zaprli. Ne moremo se boriti za dve. Verjetno bo tudi po krizi ostala zaprta, saj smo zgornjo prenovili in razširili ponudbo.“

Zorana ljudje še vedno prepoznavajo kot tekmovalca Gostilne. "Ne boste verjeli, ni dneva, da me turisti ne bi pozdravili. Prav neverjetno,“ pravi simpatični Primorec, ki ga bomo morda spet kmalu gledali po televiziji. "Vabili so me v MasterChef, ampak smo morali delati. Ko bom imel mesec dni dopusta ... Bomo videli, kaj bo rekel Bine Volčič. On bi me rad še malo poteptal, povozil, ker sem mu rekel, da sem vrhunski kuhar in da se on med mojimi jedmi pač ne znajde. (smeh) Dober je Bine, dober. Me je prišel obiskat, a me ni bilo. Jaz sem še vedno za šov. Tam ni pomembno le delo, ampak moraš biti vesel, da se ljudje malo nasmejijo. Jaz sem za to rojen,“ se je pošalil Zoran.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.