Magazin > VIP
22 ogledov

Zoran Petri našel snubce

gostilna išče šefa
1/5
Zoran Prodanović
Zoran Prodanović je izpadle tekmovalce iz šova Gostilna išče šefa gostil v Izoli.

Zoran Prodanović in drugi izpadli tekmovalci iz šova Gostilna išče šefa so si na Primorskem privoščili gurmansko-žurerski dan: "Dobili smo se v petek, najprej sem jih pogostil doma, nato smo naredili en krog po Izoli in doživeli veliko presenečenje. Ljudje so nas prepoznavali, se želeli fotografirati z nami, nas objemali, otroci so bili čisto iz sebe. Fasciniralo me je, kako so se ljudje odzvali na vse skupaj. Zelo prijeten občutek, da smo bili na kupu in da so vsi ljudje želeli biti zraven," je zaupal Zoran, ki je svojim sotekmovalcem pripravil tudi gurmansko presenečenje:

"Najprej smo si privoščili kavico v središču Izole, nakar so nas opazili iz sosednje picerije in nas prijazno počastili. Po sprehodu do Simonovega zaliva pa smo imeli pojedino. Dan prej sem naročil dva brancina iz Jadranskega morja, ki smo si ju privoščili za večerjo." Po Zoranovih besedah se je miza šibila pod morskimi dobrotami, kot so hobotnica, škampi in polenovka, ter domačim vinom. Po večerji se je vesela družba odpravila na martinovanje, kjer sta bila najbolj zaželena Petra in Nik.

"Nočno martinovanje je bilo vrhunec večera. Plesali smo in peli, najbolj oblegana pa sta bila Nik in Petra, ki ni zmogla več, saj so jo ljudje neprestano objemali. Za poročiti se ne bo imela težav (smeh)," se je pošalil Zoran in povedal, da so se ob dveh zjutraj odpeljali še v Portorož, kjer so glasbeniki sicer že zaključili, ko so jih zagledali, pa posebej za njih še enkrat zaigrali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.