Magazin > VIP
38 ogledov

Zoran še vedno poln samohvale

Zoran Gostilna išče šefa POP-TV-2
Tekmovalec šova Gostilna išče šefa Zoran Prodanović nam je zaupal, kaj počne dobro leto po koncu prve sezone šova. Še vedno je prepoznaven in še vedno dobiva mamljive ponudbe.

Zoran je že lep čas samostojni podjetnik in dela v priznanih restavracijah na Primorskem, na svojem delovnem mestu pa je zelo zadovoljen, pravi. "Zaenkrat mi gre v redu, nimam se kaj pritoževati. A vsakemu, ki namerava ustanoviti s. p., svetujem, naj skrbno varčuje z denarjem, saj odgovarjaš s svojim premoženjem," je opozoril. Nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa sicer dela v kar treh restavracijah od petih, ki so v lasti njegovega šefa. "Sem eden od redkih, ki je sposoben delati v treh, in točno vem, kaj določena restavracija potrebuje."

Ponudbam še ni videti konca

Zaposlili so ga, da bi dvignil raven kuhinje, kar mu je tudi uspelo, razlaga. "Kamorkoli pridem, mi uspe. Nočem se hvaliti, a delam to, kar najbolje znam, in v vsaki kuhinji si prizadevam delati maksimalno. S svojimi 35 leti dela obvladam ogromno." Tudi s plačilom je zelo zadovoljen, pri čemer mu je pomagala tudi prepoznavnost. "Plačilno uro mi je uspelo dvigniti na maksimum. Poleg tega imam vedno ponudbe drugih restavracij."

Še se obračajo glave

Čeprav je od konca prve sezone šova minilo že več kot eno leto, je Zoran med ljudmi še vedno zelo prepoznaven. "Najbolj zanimivo je bilo, ko so se policisti ustavili kar na cesti in me začeli ogovarjati. Sem mislil, da sem že kaj naredil," nam je povedal v smehu. Imel je tudi že negativne izkušnje, a bolj s takšnimi, ki so nanj ljubosumni, dodaja. "Najdejo se taki, ki mi na Facebooku napišejo kaj neprimernega, v stilu, da sem majhen itd. Jaz sem s seboj zadovoljen, lepo mi gre."

Komentarjev 2
  • jameson29 21:34 23.januar 2014.

    si pa dobro izmisljuje.nazadnje je delal v tus planetu koper kot picopek.kaksna restavracija daj.

  • baksus 08:41 23.januar 2014.

    O ti bimbo zabiti, še dobro da ne ve, česa vsega ne ve.