Magazin > VIP
120 ogledov

Zrnec na invalidskem vozičku

Jurij Zrnec Žurnal24 main
Igralec Jurij Zrnec se je med predstavo v ljubljanski Drami tako hudo poškodoval, da bo za nekaj časa priklenjen na invalidski voziček.

Priznani igralec Jurij Zrnec se je poškodoval med predstavo Nežka se moži, in sicer v petek 21. septembra. "Poškodba se je pripetila na začetku predstave, zato smo jo odpovedali in preložili na drug termin. Zrnca je nadomestil drug igralec, Valter Dragan,“ nam je okoliščine pojasnil predstavnik za odnose z javnostmi Slovenskega narodnega gledališča Drama Jernej Pristov.

Zrnec se zdravi na travmatološki kliniki v Ljubljani, je na invalidskem vozičku, po navedbah revije Nova pa si je poškodoval oba gležnja. Podrobnosti zdravstvenega stanja nam tiskovni predstavnik Drame zaradi varovanja zasebnih podatkov ne sme komentirati, potrdil pa nam je, da se je poškodba zgodila zaradi nepričakovane situacije, ki bi se lahko zgodila vsakomur.

Komentarjev 2
  • vicvic 08:19 02.oktober 2012.

    Kakšna smola malo več pozornosti rabi naš Jure. Želim mu hitro in dobro rehabilitacijo, ter vrnitev naoder. Saj tam tudi spada. Sedaj pa prijetne urice s svojimi najdražjimi.

  • Presvetli 13:44 01.oktober 2012.

    Jurčeka ne more nihče nadomestiti!!!!Samo,da ni spet kap,vse ostalo bo minilo, ne Jurček.