Magazin > VIP
30 ogledov

Zsa Zsa bo postala mama

Je 47-letna Pamela primerna za nadomestno mater? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Po tem, ko je 94-letna igralka izrazila željo, da si želi postati mama, se je njen mož princ Frederik von Anhalt podal na "lov" za nadomestno mater. Zdaj jo je končno našel.

Frederik von Anhalt je nadomestno mamo našel v Pameli Bach, ki je medijem bolj znana kot nekdanja žena igralca Davida Hasselhoffa. 47-letna Pamela, ki zaradi let ni ravno najprimernejša za vlogo nadomestne mame, je sporočila, da resno premišljuje o tem, da bi Zsa Zsi izpolnila zadnjo željo.

 

Pamela naj bi bila prvi izbor Frederika in Zsa Zse, ki sta jo očarala z besedami, da v njej vidita eno najlepših žensk na svetu, ki se lahko primerja z legendarnima igralkama Grace Kelly in Bo Derek.

 

Jim bo načrt uspel?

Princ in njegova žena sta sicer že pripravljena na otroka. Princ je namreč svoje spermije že pred časom shranil v banko sperme, enako naj bi Zsa Zsa storila s svojimi jajčeci. Zdaj mora svoj del prispevati le še Pamela. A stvari se znajo zaplesti, saj se bodo Zsa Zsa, Frederik in Pamela morali po vsej verjetnosti najprej zglasiti na sodišču in dobiti dovoljenje, da bodo lahko "izpeljali" svoj načrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.