Magazin > VIP
13 ogledov

Zsa Zsa: "Jaz sem naslednja"

Zsa Zsa Gabor FameFlynet
Ikona Zsa Zsa Gabor je včeraj spet pristala v bolnišnici. Kot poročajo ameriški mediji, je bila hospitalizirana, ko je izvedela, da je Elizabeth Taylor umrla. Prepričana je, da je ona naslednja.

Ko je 94-letna igralka izvedela, da je Elizabeth umrla, je postala histerična, krvni tlak pa naj bi ji močno narasel. Ob novici, da je izgubila še eno prijateljico (nedavno je umrla tudi Jane Russell), je postala čisto panična, možu Fredericu pa je dejala: "Slavne osebe vedno odhajajo po tri ena za drugo, zdaj sem na vrsti jaz."

 

Spomnimo, Zsa Zsa ima že več mesecev hude težave z zdravjem. Na začetku marca so jo odpeljali v bolnišnico, ker je zdravnik v levi nogi opazil slabo prekrvavitev. Po tem, ko so ji januarja amputirali del desne noge, so ugotovili, da je potrebna tudi amputacija leve. A Zsa Zsa jo je zavrnila, čeprav ji grozi okužba z gangreno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.